Caută printre pagini și documente

Solicitaţi datele de contact

Vă rugăm alegeţi ţara dumneavoastră.

Aer condiţionat şi pompe de căldură

Mall-urile, clădirile publice, hotelurile, complexele de birouri, arenele sportive, patinoarele, chiar și pârtiile de schi de interior din toată lumea sunt răcite cu echipamente Alfa Laval. Fiecare soluție ar putea implica tipuri diferite de agenți frigorifici, configurații și echipamente de aer condiționat. Minimalizarea impactului asupra mediului este un factor din ce în ce mai important.

  • Produse conexe
  • Related services
Tot Răcitoare de aer cu baterie cu aripioare Schimbătoare de căldură cu fascicul tubular Schimbătoare de căldură cu plăci

Menținerea unui climat interior optim

În producerea chiller-ului, diverși producători de sisteme incorporează schimbătoare de căldură cu plăci lipite sau cu carcasă și tuburi ca vaporizatoare și/sau condensatoare de lichid Alfa Laval. În clădirile mai mari sunt instalate schimbătoare suplimentare de căldură Alfa Laval. Schimbătoarele de căldură cu plăci cu garnituri cu regimuri de temperaturi foarte apropiate sunt folosite în sistemul de încălzire sau răcire pentru diverse sarcini intermediare. Răcitoare sau condensatoare de lichid cu aer sunt instalate în plafon pentru a îndepărta căldura în exces.

Alfa Laval oferă schimbătoare de căldură de încredere, de înaltă performanță energetică, indiferent de aplicație.

Descoperă aplicațiile noastre.

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs. 

 

Solicitare informaţii

Solicitare ofertă de preţ pentru Aer condiţionat şi pompe de căldură