Caută printre pagini și documente

Solicitaţi datele de contact

Vă rugăm alegeţi ţara dumneavoastră.

Refrigerare comercială

Gama largă de schimbătoare de căldură Alfa Laval este folosită în numeroase aplicații rezidențiale și comerciale de control al climatului - inclusiv aer condiționat (răcitoare), încălzirea apei menajere (boiler/solar), pompe de căldură și refrigerarea pentru transport.

  • Produse conexe
  • Related services
Tot Răcitoare de aer cu baterie cu aripioare Schimbătoare de căldură cu fascicul tubular Schimbătoare de căldură cu plăci

Pur și simplu proaspăt - astăzi și mâine

Cu peste 80 de ani de dezvoltare a tehnologiei transferului de căldură cu succes, Alfa Laval știe de ce este nevoie pentru a oferi soluții eficiente energetic pentru aplicația dvs. Marca noastră semnifică performanță și scopul nostru este să livrăm cele mai bune produse și soluții pentru proiectele dvs. Dezvoltăm game de produse înalt standardizate și le clasificăm după numerele articolelor pentru a facilita selecția ușoară și livrarea rapidă. Aceasta asigură că primiți întotdeauna soluția potrivită de la un singur furnizor.

Soluțiile de astăzi pentru necesitățile de mâine

Soluțiile noastre de refrigerare eficiente energetic sunt dezvoltate pentru a gestiona necesitățile industriilor din prezent și sunt pregătite pentru viitor din punctul de vedere al regulamentelor internaționale privind agenții de refrigerare și emisiile. Schimbătoarele de căldură Alfa Laval sunt atestate pe baza regulamentelor și standardelor de mai jos.

  • Eficiență energetică - Produsele și soluțiile noastre economisesc energia, reduc costurile și sunt eficiente pe termen lung.
  • Expertiză de încredere - Cu peste 80 de ani de experiență în tehnologia de transfer al căldurii și peste 5.000 de instalații în toată lumea, deținem expertiza necesară privind aplicațiile.
  • Simple și disponibile - Oferim o gamă completă de produse compatibile cu respectarea deplină a standardelor din stoc. Produsele noastre sunt ușor de selectat și instalat și indiferent de țară, suntem acolo pentru a vă oferi suport.

Alfa Laval oferă schimbătoare de căldură de încredere, de înaltă performanță energetică, indiferent de aplicație.

Descoperă aplicațiile noastre.

 

Commercial air coolers for higher and more effective cooling capacity with lower power consumption.

Find out more

Alfa Laval channel partners provide product expertise and excellent service with the goal to help you purchase the right product for your application.

Find out more

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs. 

 

Solicitare informaţii

Solicitare ofertă de preţ pentru Refrigerare comercială