about us banner 1200x400

Alfa Laval pe scurt - cine suntem și ce facem

Alfa Laval este un important furnizor global de produse de înaltă performanță, în domeniile transferului de căldură, separării și manipulării fluidelor. Cu acestea la bază, Alfa Laval își propune să contribuie la creșterea productivității și competitivității clienților săi în diverse industrii din întreaga lume. Le definim provocările și le furnizăm produse și soluții durabile, care să răspundă cerințelor lor – în special în domeniul energiei, al mediului, al alimentelor și al industriei marine.

Mai multe informaţii

Deveniți partener Alfa Laval

Suntem o organizație orientată către client, cu o ofertă globală bazată pe calitate și servicii. Ca parte a cooperării noastre pe piața locală, oferim un program special de parteneriat pentru a ne dezvolta împreună și a oferi soluții eficiente clienților noștri.

People talking

Industrii și tehnologii cu care lucrăm

Soluțiile Alfa Laval fac diferența în viața noastră de zi cu zi. Aflați mai multe despre modul în care funcționează produsele noastre și modul în care acestea sunt utilizate în industriile din întreaga lume.

Trei tehnologii

Tehnologiile noastre de bază sunt prezente în multe domenii și aplicații diferite.

 

Facem o lume mai bună în fiecare zi

Furnizarea de soluții în cadrul industriilor energetice, de mediu, alimentare și marine.

 

Cifre cheie pentru 2021

Rezultatul Alfa Laval din raportul anual 2021 (Cifre în EUR)

Alfa_Laval_in_brief_2021_EUR.png

Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU (ODD)

Alfa Laval contribuie la 15 dintre cele 17 obiective de dezvoltare durabilă ale ONU.

Scopul nostru

Ne definim scopul ca fiind accelerarea succesului pentru clienții, oamenii și planeta noastră. Suntem dedicați serviciilor excelente pentru clienți, creării unui loc de muncă inspirat și primitor - sustenabilitatea este în codul nostru genetic.

Punem clienții noștri pe primul loc

Soluțiile noastre inovatoare sprijină industriile pentru purificarea, rafinarea și reciclarea materialelor. Angajamentul nostru este de a optimiza procesele clienților noștri, creând o dezvoltare responsabilă și impulsionând progresul. Suntem receptivi la nevoile clienților noștri – întotdeauna facem eforturi suplimentare pentru a-i sprijini în atingerea obiectivelor de afaceri și a obiectivelor de sustenabilitate.

Responsabilizarea angajaților noștri

Cultura noastră corporativă este deschisă, încurajatoare și informală. Acest lucru creează pentru angajații noștri un mediu în care să își dezvolte talentele și să exceleze ca profesioniști. Oferindu-le responsabilitate și încredere, facem ca aceștia să se dezvolte. Suntem hotărâți să-i atragem, să-i dezvoltăm și să-i păstrăm pe cei mai inovatori și curioși dintre ei.

Facem o lume mai bună, în fiecare zi

Tehnologiile noastre promovează o utilizare responsabilă a resurselor naturale. Urmărim, în mod constant, progresul pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului al majorității proceselor industriale prin îmbunătățirea eficienței energetice și a recuperării căldurii, o mai bună tratare a apei și reducerea emisiilor. Pe uscat și pe mare. Este vorba despre Advancing better™.

what_icon.jpg CE? Alfa Laval este lider mondial în trei tehnologii cheie

TRANSFER DE CĂLDURĂ ꟷ Schimbătoarele de căldură Alfa Laval transferă căldura sau frigul, de exemplu, de la un lichid la altul. Acestea reciclează căldura, optimizează consumul de energie al clienților, reduc costurile și reduc impactul asupra mediului.

brazed heat exchanger close-up 640x360

SEPARARE ꟷ Tehnologia este utilizată pentru a separa lichidele de alte lichide, particulele solide de lichide sau gaze. Oferta include separatoare, decantoare centrifugale, filtre, site și membrane.

disc stack separator close-up 640x360

TRANSFERUL FLUIDELOR ꟷ Furnizăm pompe, supape, echipamente de curățare a tancurilor, materiale de instalare pentru industria alimentară și farmaceutică și sisteme de pompare pentru sectorul marin și piața offshore.

unique SSV valves close-up 640x360

for_whom_icon.jpg PENTRU CINE? Produsele companiei sunt necesare în majoritatea industriilor

Necesitatea încălzirii, răcirii, transportului și separării apare în multe industrii. Luați aproape orice sector: alimentar, energie, mediu, inginerie, produse farmaceutice, rafinării sau produse petrochimice - Alfa Laval poate fi de ajutor în majoritatea dintre acestea. Clienții sunt contactați prin intermediul a trei divizii de vânzări: Energie, Alimentație și Apă și Marin.

how_icon.jpgCUM? Acestea sunt produse și distribuite printr-un lanț de aprovizionare comun

Divizia de Operațiuni este responsabilă pentru achizițiile, producția, distribuția și logistica aferente Grupului la nivel global. Cu alte cuvinte, operațiunile asigură că orice produs vândut de cele trei divizii – totul, de la schimbătoare de căldură și separatoare la pompe, valve și membrane – este produs și livrat în conformitate cu promisiunea făcută clientului.

where_icon.jpgUNDE? Vânzări noi în peste 100 de țări, oferte aftermarket în peste 160 de țări

Vânzări noi

Produsele, sistemele și serviciile Alfa Laval sunt vândute în peste 100 de țări. Aproximativ jumătate din totalul vânzărilor este gestionat direct de cele trei divizii, iar restul prin canale cum ar fi constructorii de sisteme, companiile contractante externe, comercianții cu amănuntul, agenții și distribuitorii.

Service și piese de schimb

Alfa Laval are peste 100 de centre de service capabile să ofere servicii în peste 160 de țări. Acest lucru înseamnă că Alfa Laval este aproape de clienții săi, gata să ajute ori de câte ori este nevoie.

Vreți să aflați mai multe? Aflați mai multe detalii din publicațiile noastre!

Revista noastră premiată

here37_260x345.jpgProcesarea inovatoare a alimentelor sau noile tehnologii de stocare a energiei regenerabile sunt doar două exemple de articole din noua ediție a revistei HERE. Articolele ilustrează ceea ce înțelegem prin dezvoltare responsabilă, oferind soluții care aduc beneficii atât oamenilor, cât și planetei. HERE a câștigat Swedish Publishing Prize în 2019.

Puteți accesa revista aici

Raport de sustenabilitate

sustainability_report_20019_thumbnail_240x340.jpgAlfa Laval a stabilit o serie de obiective cu privire la sustenabilitate. Acestea reflectă ambițiile companiei în ceea ce privește mediul, sănătatea și siguranța. Printre alte domenii, aceste obiective includ: reducerea numărului de accidente la locul de muncă, creșterea eficienței energetice, reducerea consumului de apă și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Pentru mai multe informații despre activitatea Alfa Laval privind sustenabilitatea, accesați Raportul privind Sustenabilitatea.

Raportul anual Alfa Laval

annual_report_2019_240x345.jpgÎn cel mai recent raport anual, puteți citi despre anul trecut, tendințele care ne conduc activitatea și industriile pe care le deservim. De asemenea, vă va oferi o mai bună înțelegere a oamenilor, produselor și serviciilor noastre și a modului în care inovarea și sustenabilitatea reprezintă o parte importantă în tot ceea ce facem.

Raport anual 2019