Energybanner
Energybanner 640x360

Sustenabilitate

Alfa Laval lucrează pentru a optimiza utilizarea resurselor naturale atât în ​​operațiunile proprii, cât și în cele ale

Două laturi ale sustenabilității

Principii de afaceri

Principiile de afaceri ale Alfa Laval, Codul nostru de Conduită, descriu modul în care acționăm în cadrul societății, în timp ce ne atingem obiectivele de afaceri. Cele patru principii; integritatea socială, a afacerilor, mediul și transparența includ respectarea drepturilor omului ale angajaților noștri și ale comunităților în care ne desfășurăm activitatea și munca noastră de reducere a impactului asupra mediului

 

Citiți despre Principiile noastre de Afaceri

Oportunități de afaceri

La Alfa Laval, sustenabilitatea înseamnă și captarea oportunităților de afaceri. Produsele și soluțiile noastre sunt implicate în tratarea apei, îmbunătățirea eficienței energetice, reducerea emisiilor de carbon și minimizarea poluării mediului, precum și încălzirea, răcirea, separarea și transportul alimentelor. Cu alte cuvinte, sustenabilitatea se află în centrul activității noastre.

 

Citiți despre oportunitățile noastre de afaceri

Alfa Laval la COP28

Ca parte a delegației suedeze la conferința ONU privind schimbările climatice COP28 din Emiratele Arabe Unite, Alfa Laval se alătură din nou efortului global de a accelera tranziția la emisii nete zero până în 2050. Principalul obiectiv al companiei este schimbarea sistemică continuă în industriile de care depind societățile noastre.

city-in-sunset-lights-incl-logo

Întâmpinarea provocărilor de astăzi și de mâine

Alfa Laval permite clienților din industria alimentară, marină și energetică să își atingă provocările actuale și viitoare în materie de mediu - citiți mai multe despre acest lucru și modul în care abordăm propriile provocări în materie de sustenabilitate în Raportul nostru privind Sustenabilitatea 2019. Contactați-ne la Sustainability@alfalaval.com și împărtășiți-ne părerea dvs.!

plant with bubble 640x360

Contribuția la Obiectivele Globale ale ONU

Organizația Națiunilor Unite a adoptat 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă pentru 2030, cunoscute sub numele de Obiective Globale, pe care liderii mondiali s-au angajat să le atingă. Colaborarea inter-sectorială dintre societatea civilă, mediul academic și comunitatea de afaceri este esențială pentru atingerea acestor obiective. Activitatea principală a Alfa Laval contribuie puternic la realizarea multor Obiective Globale.

SDG Wheel v2

Povești și cazuri