Îmbunătățiți productivitatea și rezultatele de mediu cu optimizarea durabilă a sistemelor dumneavoastră de transfer a fluidelor

Doriți să reduceți costurile cu energie și apă? Optimizarea echipamentului dumneavoastră de proces este o modalitate sensibilă și durabilă de a sprijini oamenii, planeta și profitabilitatea.

Dacă doriți să optimizați performanța fabricii dvs., sporind în același timp profitabilitatea, aruncați o privire la sistemele dvs. CIP

În medie, 20% din consumul de energie al unei centrale este destinat CIP. Optimizarea tehnologiilor esențiale CIP este o modalitate dovedită de a crește durabilitatea și profitabilitatea la uzina dvs. de procesare.

Optimizați-vă procesele CIP în industria produselor lactate, alimentară și a băuturilor. Obțineți mai mult timp de funcționare și economii semnificative de energie și apă, minimizând în același timp risipa.

CIP mai eficient din punct de vedere energetic

  • Agitatoarele Alfa Laval folosesc cu 80% mai puțină energie decât agitatoarele convenționale
  • Pompele Alfa Laval reduc energia cu 30%

 

CIP mai eficient din punct de vedere al resurselor

  • Ventilele Alfa Laval cu curățare automată a scaunului folosesc până la 90% mai puțină apă și mediu CIP
  • Sistemele de curățare a rezervoarelor Alfa Laval reduc consumul de apă cu 70%

Cu optimizarea durabilă, Alfa Laval poate găsi modalități de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de durabilitate

        

.

Atingeți-vă țintele de durabilitate și economii de costuri

Noul eBook interactiv Alfa Laval, Îndepliniți-vă obiectivele de durabilitate și faceți economii de costuri prin optimizarea Curățării în Loc, facilitează explorarea inovațiilor tehnologice și determinarea economiilor de costuri. Poveștile din viața reală a clienților oferă dovada de care aveți nevoie pentru a actualiza echipamentele esențiale CIP, cum ar fi valve, pompe, mașini de curățat rezervoare și agitatoare.

CIP Sustainability Optimization Brochure 640x360
.

Clienți satisfăcuți

Yörükoğlu Süt case story 640x360
Dabur case story 640x360
Alfa Laval LKH pumps Dairy case story 640x360

Yörükoğlu Süt, Turcia

„Descoperirea modului în care Alfa Laval și Tetra Pak ar putea promova agenda noastră de durabilitate cu economii de apă și energie a fost revelatoare.”

Burak Aksoy, Director Fabrică, Yörükoğlu Süt.

 

Citiți povestea despre Yörükoğlu Süt, Turcia

Dabur Naturelle, Dubai

„Credem cu tărie că durabilitatea mediului servește drept element esențial care stă la baza succesului în afaceri”.

Subba Rao, Șef Operațiuni Internaționale, Dabur International.

 

Citiți cazul despre Dabur Naturelle, Dubai

Audit comun Alfa Laval - Tetra Pak

„Am vrut să fiu sigur că noile pompe își vor face treaba, dar pompele LKH mi-au depășit așteptările.”

Directorul de întreținere al fabricii de lapte, Major Dairy Company, Danemarca.

 

Citiți povestea despre auditul comun

        

.

Alegeți cele mai eficiente produse pentru tehnologiile dumneavoastră esențiale CIP

Pompă Alfa Laval LKH Prime

Folosind combinația de tehnologie avansată, geometrie optimizată a rotorului și carcasei, pompa Alfa Laval LKH Prime depășește așteptările industriei pentru operare silențioasă, eficientă, consum redus de energie și amprenta de CO2. Alfa Laval LKH Prime este proiectată pentru a îndeplini cele mai stricte standarde și cerințe igienice.

LKH 高效自吸泵-LKH high-efficiency self-priming pump

Alfa Laval ThinkTop® V70

Alfa Laval ThinkTop® V70 este următoarea generație a principalelor unități de detectare și control ale Alfa Laval pentru supape igienice. Proiectată pentru montare pe gama noastră Unique de valve Mixproof. Oferă cea mai rapidă curățare a scaunului din industrie, cu o „curățare a scaunului” suficientă pentru a curăța produsul cu conținut scăzut de grăsime de pe ventil. Performanța sa de neegalat poate reduce consumul de apă și apă uzată cu până la 90%

Alfa Laval ThinkTop sensing and control

Alfa Laval TJ Rotary Jet Heads

Gama Alfa Laval de dispozitive de curățare a rezervoarelor cu Jet cu Cap Rotativ oferă o curățare excepțională, o calitate mai bună a produsului final, o producție generală mai mare și o reducere cu până la 70% a costurilor de operare. Evitați contaminarea cu un model de curățare repetabil la 360° și reduceți cerințele de apă și substanțe chimice.

rotary jet head tj 640x360

Mixerul cu Jet Rotativ Alfa Laval

Mixerul cu Jet Rotativ de la Alfa Laval are o activitate dublă. O singură unitate poate gestiona aplicații de amestecare a lichidelor, dispersie de gaz și dispersie de pulbere fără a necesita echipamente separate pentru fiecare proces și, prin urmare, oferind economii semnificative. După finalizarea procesului de amestecare, duzele mixerului pot fi folosite pentru pulverizarea lichidelor de curățare în rezervor pentru a curăța eficient suprafețele rezervorului.

rotary jet mixer right side 640x360
.

Dați viață strategiei dvs. de durabilitate

Obțineți mai multe economii de energie și apă și reduceți emisiile de la liniile dumneavoastră de procesare igienică. Buletinul nostru lunar, near, vă oferă povești despre modul în care clienții Alfa Laval îmbunătățesc performanța de mediu în industria lactatelor, alimentelor, băuturilor, îngrijirii personale la domiciliu și farmaceutică. Ceea ce este benefic pentru oameni și planetă este benefic și pentru afacerea dvs.

near subscribtion