Procese industriale de fermentare

Furnizarea în premieră și comercializarea de noi tehnici de producere a materialelor celulare viabile, compușilor chimici, enzimelor, aminoacizilor și altor produse biologice necesită echipamente de proces robuste, fiabile, eficiente din punctul de vedele al resurselor și care îndeplinesc cerințele de reglementare. Ca partener pe termen lung, Alfa Laval furnizează echipamente igienice care oferă o producție eficientă, sustenabilă și cele mai mici costuri pe întreaga durata de funcționare.

Industrial Fermentation 640x360

Pulsul fermentației industriale

Cererea de produse biologice, precum produsele bio-plastice și bio-chimice, este în creștere. Odată cu dezvoltarea industriei fermentației, vin și dificultăți, inclusiv probleme de sustenabilitate, preocupări de mediu și limitări privind costurile de producție. 

Alfa Laval oferă soluții pentru aceste dificultăți prin portofoliul nostru larg de echipamente igienice și servicii pentru fermentația de laborator, la scală de pilot și la scală completă. Folosirea echipamentelor Alfa Laval vă ajută să extrageți permanent produse valoroase din culturile de fermentație sau cu substrat solid. Vă ajutăm să produceți materiale celulare viabile, compuși chimici, enzime și alte proteine sau să transformați substraturi în produse viabile - într-o manieră sustenabilă și eficientă din punctul de vedere al costurilor. Combinând echipamente într-un mod optim, Alfa Laval vă poate ajuta să îmbunătățiți profitabilitatea operațiunii dvs.

De ce să alegeți Alfa Laval?

  • Scalare facilă de la faza de laborator la cea de producție completă
  • Respectarea celor mai înalte standarde de igienă și procesare repetitivă de înaltă      calitate
  • Maximizarea calității produselor și randamentului
  • Reducerea costurilor totale de proprietate
  • Reducerea impactului asupra mediului
  • Creșterea duratei de funcționare

Broșură: Proiectând o lume mai verde

Newsletter Near

Pentru a vă ține la curent cu privire la aspectele importante de sustenabilitate și oportunitățile din domeniul dvs.

Citiți mai mult

Clipuri video

Vizitați pagina clipurilor video și descoperiți modul de funcționare a produselor noastre. 

Clipuri video