Prelucrare formulare finală

Formularea de preparate pentru medicamente de încredere este esenţială. În acelaşi timp, este esenţial să asigurăm eficienţa procesului şi respectarea normativelor, maximizând productivitatea. Alfa Laval deţine cunoştinţe aprofundate în industria farmaceutică, precum şi o gamă largă de echipamente igienice proiectate să respecte cerinţele stricte pentru prelucrarea formulării finale.

Final formulation 640x360

Prelucrare formulare finală

Producţia de produse farmaceutice este deosebit de dificilă în faza de formulare finală – pornind de la dezvoltarea de procese mai eficiente şi economice până la asigurarea stabilităţii şi eficacităţii produsului. Pentru a obţine formulări solide – fie sub formă de formulări lichide, forme de dozare solide sau forme de dozare unice şi multiple – sunt necesare procese care să promoveze stabilitatea păstrând, în acelaşi timp, siguranţa, identitatea, puterea, calitatea şi puritatea medicamentului. În calitate de partener cu experienţă al producătorilor din industria farmaceutică, Alfa Laval oferă o gamă largă de echipamente igienice. Fie că este vorba de măsurare, pompare, separare, deviere, încălzire, răcire, agitare sau amestecare, automatizare, control şi curăţare pentru procesele critice, Alfa Laval are totul pentru prelucrarea formulării finale. În plus, toate componentele sunt furnizate cu pachete complete de documentaţie farmaceutică bazate pe Bunele Practici de Documentare (GDP). Pentru pompele, ventilele, accesoriile pentru tancuri şi schimbătoarele de căldură Alfa Laval UltraPure putem furniza pachetul Alfa Laval Q-doc care asigură trasabilitatea completă a tuturor părţilor de contact din echipamentul furnizat.

De ce să alegeţi Alfa Laval?

  • Creşterea duratei de funcţionare şi a producţiei
  • Uşurinţă la punerea în funcţiune, pentru calificare, curăţare şi service
  • Respectarea tuturor standardelor relevante şi cGMP
  • Consecvenţă în cadrul lotului şi între loturi
  • Asigurarea caracteristicilor şi calităţii produsului
  • Protejarea integrităţii produsului finit
  • Îmbinare igienă maximă cu eficienţă maximă
  • Reducerea consumului de energie şi apă

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°Echipamentele igienice Alfa Laval sunt susținute de Portofoliul Alfa Laval de Service 360° pentru extinderea performanței.

Contactați-ne

Broșură: O injecție sănătoasă pentru afacerea dvs.

Broșură: Așteptați-vă la mai mult:Alfa Laval Pharma-line și Pharma-X