Pachetul de documentaţie Alfa Laval Q-doc

Alfa Laval Q-doc este pachetul nostru cuprinzător de documente pentru componentele standardizate. Bazat pe Bunele Practici de Documentare (GDP), Q-doc documentează fiecare aspect de la materia primă la echipamentul livrat. Beneficiind de transparenţă completă în lanţurile de aprovizionare, producţie şi furnizare, este o chestiune simplă să depistăm chiar şi cea mai mică schimbare la material sau în procedurile de fabricaţie – chiar şi când vine vorba de piese de schimb.

Documentaţie pentru biotehnologie și industria farmaceutică

Pachetul de documentaţie Alfa Laval Q-doc standard pentru echipamentele Alfa Laval UltraPure asigură o trasabilitate completă a tuturor pieselor de contact, precum oţel, garnituri, etc. În acest fel se evită posibilele omisiuni care ar necesita controale suplimentare. Pachetul Alfa Laval Q-doc cuprinde declaraţie de conformitate, certificate pentru materiale, certificate de testare relevante şi informaţii despre kiturile de piese de schimb necesare pentru componentele standard. În acelaşi fel ca şi testele de acceptanţă în fabrică (FAT) pentru sistemele noastre de separare, pachetul de documentaţie Q-doc favorizează un proces uşor de calificare şi validare.

Descărcare pachet de documentaţie Q-doc

Toată documentaţia Q-doc este disponibilă pentru descărcare pe acest site.

Pentru a localiza un certificat Q-doc:

  • Introduceţi numărul de serie/ numărul de identificare (ID) în câmpul de Căutare situat în partea de sus a acestei pagini
  • Apasaţi Căutare
  • Documentaţia Q-doc pentru produsul căutat va apărea în rezultatele căutării şi va fi disponibilă pentru descărcare în format PDF.

Descărcaţi un model de documentaţie Qdoc:

Alfa Laval LKH UltraPure Pump 

 Alfa Laval Service Kit UltraPure  

 

Catalog de produse

Ultima versiune online "Close at hand"  

Găsiți un produs Alfa Laval (pagini în limba engleza)

Certificate 3.1 pentru țevi și fitinguri Alfa Laval

Certificate 3.1 în conformitate cu EN10204 pentru țevi și fitinguri Alfa Laval livrate. 

Descărcați certificate 3.1

Broșură: O injecție sănătoasă pentru afacerea dvs.