Soluții în Petrochimie

Producătorii de produse petrochimice doresc performanță fiabilă și sustenabilă. Cu cea mai largă gamă de schimbătoare de căldură compacte și schimbătoare de căldură specializate cu carcasă și tub, Alfa Laval oferă o recuperare de energie rentabilă. Dar asta nu este tot. Cu soluția potrivită, vă puteți îmbunătăți sarcinile de încălzire, răcire, condensare și refierbe. Acest lucru crește profitabilitatea, reducând în același timp costurile, spațiul pe podea și emisiile.

petrochemical main products image 640x360

Cel mai bine vândute

Compabloc_640x360.jpg

Compabloc

Sudat complet și perfect accesibil, Compabloc poate face față sarcinilor dificile care necesită presiuni și temperaturi ridicate. Poate face față chiar și celor mai agresive medii de admisie fără a compromite curățarea sau inspecția rapidă și ușoară. Dimensiunea și poziționarea flexibilă a conexiunii pot gestiona fluxurile asimetrice și pot funcționa în combinație cu o construcție scurtă a plăcii pentru a fi soluția perfectă în operațiunile de condensare și refierbe.

 

MMai multe despre produs​

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri și semi-sudate

Alfa Laval oferă un portofoliu complet de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri care vin într-o gamă largă de forme și dimensiuni. Acest lucru face posibilă adaptarea fiecărei soluții pentru a se potrivi oricărei sarcini date. Toate modelele pot fi ajustate cu ușurință pentru a se potrivi noilor condiții prin îndepărtarea sau adăugarea de plăci la pachetul de plăci ales. Dar asta nu este tot, procedurile simplificate de demontare și curățare fac aceste schimbătoare de căldură foarte utile. Pur și simplu adăugați conceptul semi-sudat pentru a gestiona mediile agresive pe o parte.

Mai multe despre produs

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Schimbătoare de căldură în spirală

Schimbătorul de căldură în spirală este soluția noastră principală pentru rezolvarea problemelor. Prin aranjamentul său cu un singur canal, acest schimbător de căldură se curăță singur și poate face față fluidelor cu vâscozitate ridicată. Acest design este ușor de accesat pentru întreținere, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru costuri de operare reduse și timp de funcționare optimizat al instalației. De asemenea, îl face un condensator remarcabil care utilizează cea mai mică cădere de presiune posibilă. Poate fi chiar montat la înălțime pentru a reduce și mai mult costurile de instalare.

Mai multe despre produs

Alte soluții

Schimbătoare de căldură cu aer

Schimbătoare de căldură cu plăci

Schimbătoare de căldură cu carcasă și tub

Separare

Alte produse