Încălzire HVAC

Alfa Laval asigură soluții de încălzire care oferă economii de energie pentru apartamente, case, spații comerciale, hale industriale sau clădiri publice. Scopul nostru este optimizarea condițiilor; de la medii interioare confortabile și temperaturi plăcute ale apei din piscine la apa caldă menajeră.

Heating general 640x360

Folosirea energiei într-un mod inteligent

Soluțiile noastre promovează utilizarea inteligentă a energiei, indiferent de sursa apei calde. De exemplu, în timpul verii, când un sistem de încălzire al unei clădiri nu este folosit la capacitatea maximă, capacitatea excedentară poate fi folosită pentru încălzirea piscinelor exterioare. Folosirea recuperării căldurii, în timpul producției și altor procese, pentru încălzirea clădirilor este o altă măsură de economisire a energiei care reduce costurile. costs.

Folosirea energiei din surse regenerabile

Alfa Laval este dedicată integrării surselor de energie regenerabile oricând este posibil
în soluțiile sale de încălzire care oferă economii de energie. Energia din reciclare sau energia regenerabilă, precum energia geotermală sau solară, poate fi folosită deseori ca alternativă sau ca sursă energetică suplimentară în sistemele de încălzire. 

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.