Încălzire ambientală

Încălzirea ambientală are obiectivul de a asigura un mediu de interior confortabil - acasă, la birou sau în clădiri publice. Aflați mai multe informații despre gama noastră cuprinzătoare de soluții pentru asigurarea confortului interior consecvent, eficiente din punctul de vedere al costurilor.

space heating 640x360

Transferul căldurii

În funcție de mediul interior și alți factori, căldura poate fi transferată folosind încălzirea clasică, încălzirea în pardoseală sau încălzitoare cu aer. Utilizarea apei calde pentru încălzirea spațiilor, în special prin radiatoare, este foarte comună. O alternativă la sistemul clasic este încălzirea în pardoseală, unde circuitele de încălzire sunt plasate în pardoseală. Un încălzitor cu aer, care suflă aer cald într-o cameră, este folosit mai frecvent în clădirile publice.

Soluții complete pentru încălzirea ambientală

Alfa Laval oferă soluții cuprinzătoare cu o gamă largă de capacități pentru încălzirea spațiilor în clădiri de toate dimensiunile. De exemplu, modulul de încălzire Micro, oferă o soluție completă de încălzire centrală și apă caldă pentru apartamente sau case mici conectată la o rețea de încălzire. Căldura este reglată automat în funcție de temperaturile exterioare pentru a menține temperatura dorită pentru confortul interior. 

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.