Răcire piscine

Schimbătoarele de căldură și sistemele cu plăci cu garnituri Alfa Laval oferă o soluție eficientă energetic și rentabilă pentru menținerea unei temperaturi a apei aproape constante pe tot parcursul anului în piscine. În anumite proiecte, încălzirea piscinelor poate fi incorporată într-o soluție generală Alfa Laval.

Swimming pool heating 640x360

Încălzirea ieftină a piscinelor

Un schimbător de căldură instalat între sistemul de circulare a piscinei și sistemul de încălzire obișnuit al clădirii separă circuitele și asigură încălzirea piscinelor. Avantajele termodinamice și beneficiile privind costurile reduse ale schimbătoarelor de căldură cu plăci din sistemele de
încălzire a piscinelor înseamnă că acestea sunt folosite mai frecvent pentru acest scop decât schimbătoarele tubulare.

Flexibilitatea de a folosi diverse surse de energie

Diverse surse de încălzire pot fi folosite pentru încălzirea piscinelor, precum capacitatea excedentară a sistemului de încălzire a clădirii. Sursele de energie regenerabile, precum cea solară și geotermală, au de asemenea un potențial excelent ca sursă de încălzire eficientă din punctul de vedere al costurilor. De asemenea, încălzirea piscinelor poate fi integrată într-un proiect mai mare. Complexul Cancún Palace din Mexic are un sistem de aer condiționat și de încălzire a piscinelor bazat pe schimbătoarele de căldură Alfa Laval. Evacuarea apei calde de la condensatoare este folosită pentru a asigura gratuit apa încălzită a piscinelor.

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.