Renewable energies

Un procent uimitor de 49% din consumul energetic al lumii este asociat cu încălzirea și răcirea clădirilor și prepararea apei menajere. Soluțiile de încălzire eficiente energetic Alfa Laval pot folosi energie recuperată sau surse regenerabile pentru a reduce consumul de energie și dependența de combustibilii minerali.

renewable energies 640x360

Pregătiți pentru sursele energetice ale viitorului 

Sistemele de încălzire centralizate moderne oferă o mare flexibilitate în selectarea surselor energetice. Trecerea de la o sursă de energie la alta poate fi realizată fără adaptarea sau schimbarea echipamentelor din casele sau apartamentele din rețea. Sistemele sunt de asemenea pregătite să utilizeze noi surse energetice care pot apărea în viitor.

Deșeurile reprezintă o sursă pentru încălzire

Soluțiile Alfa Laval joacă un rol cheie în sistemele de încălzire care pot utiliza energii alternative ca surse de încălzire. O rețea de încălzire centralizată poate fi integrată cu sursele energetice locale, precum căldura industrială excedentară, incinerarea reziduurilor și biomasa. Sursele de energie regenerabile precum cea geotermală sau solară sunt de asemenea surse energetice potențiale.

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.