Sisteme de încălzire solară

Încălzirea solară este foarte adecvată ca sursă alternativă sau auxiliară pentru alte surse de energie în termoficare, precum biocombustibilii. Alfa Laval oferă soluții precum schimbătoare de căldură cu plăci, sisteme de apă potabilă și unități de control multi-energetic AlfaPilot pentru convertirea energiei solare în apă caldă: de la apa caldă rezidențială la termoficare.

Solar thermal 640x360

Surse de energie regenerabile

Transferul căldurii din panourile colectoare solare este o modalitate ideală de a colecta energia solară. Căldura soarelui este absorbită pe o suprafață plană și apoi transferată către un fluid, care poate fi folosită pentru încălzirea apei calde de consum și în încălzirea clasică.

Convertirea puterii solare în toată lumea

Schimbătoarele de căldură Alfa Laval asigură eficiența ridicată  a transferului de căldură necesară pentru a extrage energia solară. Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci, sistemele de apă menajeră și unitățile de control multi-energetic AlfaPilot sunt folosite în aplicații inovatoare; de la cel mai mare sistem de termoficare solară din lume de pe insula daneză Ærø la furnizarea apei calde de consum încălzite de soare pentru satul olimpic de la Beijing. 

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.