Free cooling - lichid

Free-coolingul cu apă, din râuri, lacuri sau oceane, poate fi răspunsul pentru soluțiile rentabile, ecologice de aer condiționat și răcire de proces. Aflați cum puteți profita de beneficiile extinse ale răcirii libere în aplicații specifice și cum o puteți integra într-o soluție de răcire completă.

Free cooling liquid 640x360

Răcire eficientă din punctul de vedere al costurilor

Primăvara și toamna este folosită o combinație de soluții de free-cooling și pe bază de răcitoare. Un răcitor acoperă toate cerințele de răcire în timpul verii prin folosirea sursei de răcire liberă pentru a răci condensatorul. Sursele de răcire liberă adecvate includ gheața și zăpada stocată și apa din râuri, lacuri, oceane sau apa freatică.

Utilizare redusă a agenților frigorifici și costuri mai
mici datorită
free coolingului

Prin utilizarea free-coolingului ca sursă de răcire în aplicații se poate reduce utilizarea agenților frigorifici dăunători mediului. Free-coolingul este și o modalitate de a reduce costurile cu electricitatea; raportul dintre operarea unui chiller și free-cooling este de 5:1. Reducerea consumului de electricitate are și un efect ecologic, deoarece producția de electricitate implică adesea poluarea aerului.

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.