Industria laptelui

Datorită inovației continue de peste un secol, Alfa Laval oferă echipamente de procesare care maximizează randamentul, facilitează curățarea ușoară și minimizează deșeurile în fiecare pas al procesării produselor lactate. Componentele noastre vă ajută să economisiți apă, energie și substanțe chimice, respectând în același timp cele mai stricte standarde de siguranță și igienă. În acest fel, se pot crea produse lactate de cea mai bună calitate.

Alfa Laval dairy processing

Ajutăm la progresul procesării lactatelor

Dairy-processing-more-value.jpg

Mai multă valoare de la fiecare picătură

Vă puteți baza pe echipamentele de procesare a produselor lactate Alfa Laval pentru a profita la maxim de laptele dumneavoastră – adăugând valoare la fiecare pas al procesului. Procesarea de înaltă eficiență și manipularea blândă a produsului asigură un randament mai bun, deșeuri reduse și cea mai înaltă calitate posibilă a produsului.

În plus, designul și caracteristicile inovatoare ale echipamentelor noastre permit o durată de funcționare extinsă a producției, cu mai puțin timp petrecut pentru curățare și întreținere.

Dairy-processing-built-in-sustainability.jpg

Sustenabilitate încorporată

Reducerea consumului de energie, apă și substanțe chimice se află în centrul inovațiilor Alfa Laval, contribuind la promovarea eforturilor dvs. de sustenabilitate. Oferim soluții unice care reduc semnificativ consumul de energie în produsele lactate. De asemenea, o curățare optimizată vă permite să reduceți cantitatea de timp, apă și substanțe chimice utilizate pentru curățare.

Dairy-processing-superior-hygiene.jpg

Igienă superioară

Igiena este esențială în procesarea produselor lactate. Fiecare detaliu al echipamentelor de procesare igienică Alfa Laval este proiectat cu un accent puternic pe igienă, pentru a facilita curățarea și reducerea depunerilor. Acest lucru face mai ușoară îndeplinirea standardelor stricte de igienă și siguranță alimentară ale industriei - astăzi și mâine.

Optimizarea fiecărui proces de producție a produselor lactate

 

De la laptele crud la produsele lactate finite, componentele Alfa Laval sunt concepute pentru a profita la maxim de fiecare etapă de procesare. Acestea ajută la maximizarea randamentului, a timpului de funcționare și a calității produselor, reducând în același timp consumul de energie și apă la un nivel minim. Faceți clic pe buton pentru a vizualiza pașii procesului și a găsi tehnologii evidențiate pentru optimizarea produselor lactate.

Navigați după etapa procesului

Dairy processing overview process chart

Produse

.
.

Continuăm să inovăm. Continuați să vă îmbunătățiți.

Alfa Laval este aici pentru a vă ajuta să rămâneți în fruntea producției de produse lactate. Cu rădăcini adânci în industrie, ne angajăm să găsim modalități mai inteligente, mai bune și mai eficiente de a produce produse lactate de cea mai bună calitate. Pe toată durata de funcționare a echipamentului dumneavoastră, vă oferim expertiza și colaborarea noastră strânsă pentru a găsi cele mai inteligente upgrade-uri și cele mai bune modalități de optimizare a producției de lactate. Acestea includ soluții digitale care vă ajută să păstrați controlul deplin asupra proceselor dumneavoastră de producție a lactatelor.

 

Dairy-processing-we-keep-innovating

Reduceți amprenta asupra mediului

Echipamentele de procesare a produselor lactate Alfa Laval vă permit să faceți mai mult cu mai puțin. Ele vă permit să construiți un viitor sustenabil pentru afacerea dvs., consumând în același timp mai puțin din resursele prețioase ale lumii. Vedeți mai jos câteva exemple despre modul în care produsele noastre oferă valoare.

Dairy-processing-hermetic-design-emotion.jpg

Reduceți energia: Hermetic Design & eMotion

Cu un bol etanș care îmbunătățește dinamica fluidelor, separatoarele de produse lactate Alfa Laval cu design ermetic consumă cu până la 60% mai puțină energie decât alternativele non-ermetice. Prin crearea unui vid în jurul bolului separatorului, modulul Alfa Laval eMotion poate crește economiile de energie cu până la 75%.

Aflați mai multe detalii

Dairy-processing-Thinktop.jpg

Reduceți consumul de apă: Thinktop

Când vine vorba de inovații în materie de economisire a apei, Alfa Laval ThinkTop iese în evidență. Atunci când este montată pe ventilele Unique Mixproof, funcția de curățare a ThinkTop poate economisi până la 95% din apă și substanțe chimice în timpul curățării în locație.

Aflați mai multe detalii

Dairy-processing-SaniSB.jpg

Reduceți substanțele chimice: SaniSB

Cu capetele de pulverizare rotative din seria Sani SB, curățarea vaselor de lactate este mai eficientă ca niciodată. Capetele de pulverizare creează un model unic de jet, permițând economii de până la 40% în timp, apă și produse de curățare.

Aflați mai multe detalii

Dairy-processing-Foodec.jpg

Îmbunătățiți randamentul: Foodec

Puritatea și randamentul sunt cei mai importanți parametri în timpul eliminării de zer și deshidratării în producția de lactoză și cazeină. Decantoarele centrifugale Alfa Laval Foodec sunt ideale pentru ambele, permițând o capacitate de transfer a solidelor cu până la 25% mai mare decât alternativele similare.

Aflați mai multe detalii

Service

.

Suport profesional chiar de la început

Susținuți de experiența în deservirea echipamentelor pentru aplicații alimentare, lactate și băuturi, suntem gata să vă sprijinim ori de câte ori întâmpinați probleme sau doriți să discutați despre oportunitățile de modernizare a producției dumneavoastră de băuturi lactate. Suntem specializați în optimizarea programelor CIP pentru a reduce consumul de apă și utilizarea agenților de curățare. Datorită rețelei noastre globale de parteneri, ingineri de service pe teren, centre de service și centre de distribuție a pieselor de schimb, ajutorul calificat și piesele de schimb originale sunt întotdeauna disponibile.

Vă putem sprijini încă de la etapa inițială de instalare și punere în funcțiune și pe toată durata de funcționare a echipamentului dumneavoastră cu întreținere preventivă, upgrade-uri, monitorizare de la distanță, întreținere predictivă, depanare și multe altele.

Asigurați timp de funcționare maxim, performanță și rentabilitate a investiției. Aflați mai multe despre serviciile pe care le oferim:

Servicii decantoare centrifugale     Servicii pompe igienice   

Servicii schimbătoare de căldură   

Servicii vase igienice   Servicii ventile igienice

 

Plant based drinks service.jpg