Prelucrare fructe şi legume

Producția de sucuri, piureuri și alte băuturi pe bază de fructe și legume, cu rezultate bune și profitabile, depinde de un echilibru delicat între menținerea calității, a aromei și a culorii asociate cu cultura sursă, și care respectă standardele de igienă și cerințele de sănătate și securitate, asigurându-se în același timp că costurile de producție sunt menținute cât mai scăzut posibil. Echipamentele, sistemele și service-ul Alfa Laval vă ajută să obțineți și să mențineți acest echilibru.

Fruit and vegetable processing640x360

Capacități unice

Tehnologiile de bază Alfa Laval joacă un rol central în separarea, concentrarea, încălzirea și răcirea conținutului de pulpă, fibre, suc și apă al sucurilor și piureurilor derivate din fructe și legume. Capacitățile noastre unice fac posibil acest lucru cu mai puține deșeuri, cu un consum mai mic de energie și cu o recuperare mai eficientă a a produselor secundare care generează venituri.

Avantajul inovator

Alfa Laval are mândria tradiției de a oferi operațiuni de prelucrare a fructelor și legumelor cu oportunități de tehnologie avansată. Alfa Laval a inventat prelucrarea aseptică (UHT) și am avut o unitate de afaceri dedicată exclusiv cerințelor de prelucrare a fructelor de peste jumătate de secol.

În procesarea de mare volum a sucurilor și piureurilor pentru piețele mondiale de mărfuri, inovația tehnologică Alfa Laval vă poate oferi, prin urmare, un avantaj cheie în a obține – și a menține – progresul.