Alfa Laval - Prelucrare fructe şi legume

Prelucrare fructe şi legume

O productie de succes, profitabila de sucuri, piureuri si alte bauturi pe baza de fructe si legume depinde de un echilibru delicat intre pastrarea calitatii, a gustului si a culorii asociat cu sursa culturii, si respectand standardele de igiena si normele de siguranta si sanatate, asigurandu-se in acelasi timp costuri de productie reduse pe cat posibil. Echipamentele, sistemele, cunostintele si service-ul Alfa Laval va ajuta sa atingeti si sa pastrati acest echilibru.

Fruit and vegetable processing640x360

Capabilitati unice

Tehnologiile de baza Alfa Laval joaca un rol important in separarea, concentrarea, incalzirea si racirea pulpei, a fibrelor, a sucului si a continutului de apa din sucuri si piureuri derivate din fructe si legume. Capabilitatile noastre unice permit acest lucru cu mai putina apa, un consum de energie mai mic si o recuperare mai eficienta de produse secundare generatoare de venituri.

Avantajul inovator

Alfa Laval se bazeaza pe o lunga traditie in procesele de transformare fructe si legume cu tehnologie avansata. Alfa Laval a inventat procesarea aseptica (UHT) si am beneficiat de mai bine de jumatate de secol de un departament de afaceri dedicat in exclusivitate cerintelor procesarii fructelor.

Inovatiile tehnologice de la Alfa Laval constituie un avantaj in captarea si pastrarea oportunitatilor din piata globala, de volum mare, de prelucrare sucuri si piureuri.