Alfa Laval - Prelucrare fructe continentale

Prelucrare fructe continentale

In sectorul procesarii fructelor (atat a celor cu sambure cat si a celor fara sambure) in sucuri (clare sau cu pulpa) sau piureuri, atat simple cat si concentrate, obtinerea celui mai bun pret de pe piata necesita o productie de o calitate inalta. Suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti randament maxim din orice cultura. Tehnologia de procesare fructe de la Alfa Laval va asigura cea mai buna rentabilitate a investitiei si rezultate fiabile in orice moment.

Continental fruit 640x360

Parametri unici pentru piete mature.

Procesarea fructelor continentale in sucuri/piureuri constituie o industrie matura in care produsul – suc atat clar cat si cu pulpa – constituie, in toata lumea, o marfa de volum mare cu o margine de profit mica.

Consecvența contează

Pentru a obține cele mai bune prețuri pe astfel de piețe și în fața concurenței globale, trebuie să puteți transforma aceste fructe continentale în produse finite cu o înaltă calitate în mod constant, cu randamente ridicate, gestionarea stringentă a igienei și costuri de prelucrare reduse.

Sistemele și cunoștințele de specialitate ale Alfa Laval vă ajută să obțineți în mod constant rezultate de prelucrarde de înaltă calitate, în ciuda tuturor variațiilor naturale ale materiilor prime.

Răspunsuri complete

Alfa Laval livrează sisteme complete, integrate pentru transformarea recoltelor de mere și pere  în suc. Paleta inegalabilă a tehnologiilor Alfa Laval include centrifuge de decantare, schimbătoare de căldură și echipamente de filtrare cu membrană, precum și sisteme de prelucrare specializate și module de prelucrare pentru extragere, decantare, pasteurizare, stabilizare și recuperarea aromei.

Sistemele cu membrană pentru ultra-filtrare vă permit să înlocuiți echipamentele de concentrare tradiționale și să obțineți rezultate mult mai bune folosind mai puțină energie.

Sistemele de curățare a fundului rezervorului vă permit să preveniți orice transfer al contaminării bacteriene precum și să măriți cantitatea de materie primă trecută prin instalație.

Progresați

Aceste sisteme reprezintă un mod rentabil de a vă concentra asupra igienei ridicate, fiabilității prelucrării și a consumului de energie excepțional de redus. Schemele de prelucrare complet închisă de la Alfa Laval vă permit să preveniți oxidarea și să păstrați o igienă  perfectă.

Beneficiile notabile includ recuperarea unei cantități mai mari de suc și deșeuri mai uscate care reduc impactul asupra mediului și crează premisele obținerii de venituri suplimentare din suc de calitatea a doua.