Alfa Laval - Prelucrare roşii

Prelucrare roşii

Roșiile sunt folosite în nenumărate produse alimentare, care implică multe tipuri diferite de prelucrare. Alfa Laval livrează echipamente de prelucrare versatile și standarde de igienă excepționale necesare pentru a face acest lucru posibil.

Tomato 640x360

Vâscozitatea, aroma și culoarea

Tehnologia centrifugelor de decantare Foodec vă permite să produceți suc, piure și pastă în timp ce gestionarea vâscozității, problemelor legate de mucegai și a impacturilor termice permite intensificarea aromei naturale și a senzației gustative a produselor dumneavoastră.

Tehnologiile de la Alfa Laval, inclusiv echipamentele termice pentru concentrarea și sterilizarea sucului/piureului/pastei crude, vă ajută, de asemenea, să păstrați culoarea naturală care este fundamentală pentru maximizarea satisfacției clientului și a veniturilor rezultate din această activitate.

Versatilitatea este importantă

Alfa Laval oferă o gamă largă de echipamente de prelucrare specializate care vor îmbunătăți eficiența și versatilitatea schemei dumneavoastră de prelucrare a roșiilor, precum și calitatea și capacitatea de etanșare a produselor dumneavoastră.

Livrăm echipamente care sunt ideale pentru orice, de la instalații de prelucrare multi-fruct de mică capacitate și până la facilități foarte specializate de obținere a sucului, piureului și pastei.