Prelucrare roşii

Roșiile sunt folosite în nenumărate produse alimentare, implicând multe tipuri diferite de procesare. Alfa Laval furnizează echipamente de procesare care prezintă versatilitatea, precum și standardele excepționale de igienă necesare pentru a face acest lucru posibil.

Tomato 640x360

Vâscozitate, aromă și culoare

Tehnologia decantorului centrifugal Foodec vă permite să produceți suc, piure și pastă în care gestionarea eficientă a vâscozității, a problemelor de mucegai și a impactului termic face posibilă îmbunătățirea aromei naturale și a senzației gustative a produselor dumneavoastră.

Tehnologiile Alfa Laval, inclusiv echipamentele termice pentru concentrarea și sterilizarea sucului/piureului/pastei brute, vă ajută, de asemenea, să păstrați culoarea naturală, care este esențială pentru maximizarea satisfacției clienților și a veniturilor rezultate din aceasta.

Versatilitatea contează

Alfa Laval oferă o gamă largă de echipamente de prelucrare specializate care vor spori eficiența și versatilitatea configurației dvs. de procesare a tomatelor, precum și calitatea și capacitatea de vânzare a produselor dumneavoastră.

Furnizăm echipamente care sunt ideale pentru orice, de la fabrici de procesare multi-fructe de capacitate mică până la instalații foarte specializate pentru sucuri, piureuri și paste.