Procesare carne şi carne de pasăre

Produsele din carne sunt prelucrate cu componentele și modulele noastre în toată lumea. Ele permit recuperarea efectivă a produselor secundare generatoare de venituri, cum ar fi sângele, oasele, crustele DAF (flotație cu aer dizolvat), grăsimi comestibile, gelatină, alimente pentru animale, biocombustibili și altele.

Meat and poultry processing

Sisteme, module sau echipamente

Alfa Laval vă poate oferi întreaga gamă de capacități, de la instalațiile complete de prelucrare și până la module pre-tehnologizate  și elemente individuale de echipament specializat. Acestea vă pot ajuta să vă îmbunătățiți parametrii cheie de funcționare pentru prelucrarea oaselor, crustelor, sângelui și plasmei din sânge, a grăsimilor și uleiurilor, gelatinei, MDM și componentelor proteice comestibile.

Puteți utiliza, de asemenea, cunoștințele de specialitate inegalabile și experiența practică a Alfa Laval pentru a contribui la extinderea, îmbunătățirea și reglarea fină a întregii linii de prelucrare a cărnii și a cărnii de pasăre.

Oportunități noi

Operațiunile de prelucrare a cărnii au ca rezultat, de obicei, o gamă de produse secundare diferite, precum și "resturi". Multe sunt, în mod normal, transformate în făină de carne sau  utilizate ca sânge și oase în calitate de produse de larg consum sau sub formă de componente în hrana pentru animale.

Totuși, din ce în ce mai mulți conștientizează la nivel mondial faptul  că aceste resturi și alte materiale care erau considerate anterior deșeuri sau ca valoare scăzută pot fi în schimb o sursă bogată de proteine comestibile cu valoare ridicată, cu o gamă largă de utilizări atractive și un potențial comercial considerabil. Alfa Laval este un pionier în acest domeniu foarte dezvoltat.