Alfa Laval - Procesare grăsimi şi uleiuri

Procesare grăsimi şi uleiuri

Alfa Laval livrează tot ce vă trebuie pentru extragerea uleiurilor și grăsimilor din orice tip de cultură care conține ulei. Alfa Laval este lider mondial într-un domeniu foarte specializat de sisteme și echipamente pentru prelucrarea grăsimilor și uleiurilor de origine vegetală și animală. Aplicăm tehnologii avansate – uneori brevetate – în moduri care ridică ștacheta pentru întreaga industrie și care permit adaptarea configurațiilor de producție la cerințele în continuă schimbare ale pieței.

fat oil processing first in oil symbolv2

Prelucrarea grăsimilor și uleiurilor

Livrăm soluții pentru degomare, neutralizare, deparafinare, uscarea gumelor, albire, winterizare, dezodorizare, hidrogenare, dezacidificare și fracționarea săpunului.

Explorând avantajele soluțiilor noastre și beneficiind de cunoștințele noastre de specialitate legate de prelucrare, sporiți capacitatea companiei dumneavoastră de a gestiona efectele cererii sezoniere, fluctuațiile piețelor individuale și comercializarea mondială a produselor agricole.

Abordarea Alfa Laval oferă soluții flexibile care vă permit să ajustați producția cu rapiditate, eficiență și în siguranță  pentru a satisface cerințele și specificațiile clienților în funcție de variația și evoluția acestora.

TocoBoost - Nominated for Danish Industry's Product Award 2015

Alfa Laval TocoBoost has been nominated for Danish Industry's Product Award 2015. A new technology that can extract valuable nutrients such as Vitamin E in the production of edible oil - nutrients that otherwise would be lost.