Procesare peşte

Alfa Laval este un furnizor binecunoscut de echipamente și soluții utilizate în prelucrarea produselor secundare din pește pe care le transformă în produse de larg consum valoroase cum ar fi Omega 3 pentru consumul uman sau utilizate în produsele alimentare pentru animale de companie, gelatină sau colagen de peptide, proteine alimentare din pește sau de proteine din pește concentrat pentru hrană pentru animale de companie.

Fish processing

Rapid, igienic și de încredere

Prelucrarea peștelui, crustaceelor și a altor viețuitoare din oceanele lumii în produse destinate consumului sau altor tipuri de utilizare de către oameni sau animale necesită viteză, fiabilitate și igienă excepționale.

Combinații mai bune

Una dintre modalitățile cele mai simple de a obține cele mai bune, cele mai profitabile rezultate, în prelucrarea peștelui, crustaceelor și krill-ului este să vă asigurați că toate componentele și sistemele funcționează împreună fără probleme și în mod fiabil – sporindu-și reciproc eficiența mai degrabă decât să o afecteze.

Sisteme, module sau echipament

Alfa Laval vă poate oferi întregul spectru de capacități, de la instalațiile complete de prelucrare și până la module de pre-inginerie și elemente individuale de echipament specializat.

Puteți folosi, de asemenea, cunoștințele de specialitate inegalabile și experiența practică a Alfa Laval pentru a contribui la extinderea, îmbunătățirea și reglarea fină a oricărei instalații de prelucrare a peștelui, crustaceelor sau krill-ului.

Schimbarea valorilor de referință

Capabilitățile Alfa Laval permit realizarea acestei prelucrări la scară industrială, cu mai puține deșeuri, un consum mai redus de energie și utilizarea soluțiilor de tehnologie avansată care vă vor ajuta să îmbunătățiți standardele de calitate, precum și marjele de profit.

De la deșeuri la venituri

Multe astfel de operații de prelucrare a fructelor de mare duc adesea la mai multe produse secundare și "resturi". Cele mai multe dintre acestea sunt transformate în componente cu valoare relativ scăzută în alte produse, sau hrană pentru animale.

Cu toate acestea, tehnologiile Alfa Laval vă pot permite să transformați aceste resturi și alte materii prime în surse de proteine comestibile, de mare valoare, care au un potențial comercial considerabil. Alfa Laval este un pionier în acest domeniu foarte dezvoltat.

Opțiunea surimi

Operațiunile de prelucrare a peștelui duc la mai multe produse secundare pe care tehnologiile Alfa Laval vă permit să le transformați în noi surse de venit.

"O astfel de opțiune este surimi, un produs popular alimentar pe bază de pește destinat în mod specific imitării texturii, consistenței și culorii cărnii de homar, crabi și alte crustacee.

Downloads

Maximize reliability and yield with Alfa Laval protein, fat and oil recovery systems

The building blocks of profitability

 

Building surimi opportunities – worldwide

Catching revenue

Fish and meat processing solutions

Innovative rendering solutions image.png

Innovative rendering solutions