Procesare siloz de peşte

Organele comestibile de pește și deșeurile din pește pot fi valorificate în locuri în care nu există nicio fabrică de făină de pește. În loc să fie aruncate, ele pot fi transformate în siloz de pește. Silozul de pește conține, de obicei aproximativ 15% proteine și este utilizat în același mod ca și făina de pește în hrana pentru animale. Acesta poate fi, de asemenea, separat ulterior în componentele sale cum ar fi uleiul, cenușa și proteinele, pentru a fi utilizat în industria alimentară.

Fish silage processing 640x360

Aceste enzime descompun proteinele de pește în unități solubile mai mici. Acidul ajută la accelerarea activității acestor proteine, în același timp prevenind stricarea lichidului din cauza acțiunii bacteriene.

Depozitarea pe termen lung

"Silozul de pește cu aciditatea corectă poate fi în mod normal, păstrat la temperatura camerei, timp de doi ani sau mai mult. Proteina devine mai solubilă, iar cantitatea de acizi grași liberi din orice ulei de pește crește în timpul depozitării, dar aceste modificări nu sunt, de obicei semnificative în termeni nutriționale.