Procesare ulei de măsline

Producătorii de ulei de măsline din toată lumea se bazează pe expertiza și echipamentele Alfa Laval pentru a valorifica la maximum măslinele,transformându-le în cel mai bun ulei de măsline cu putință. Livrăm una dintre cele mai avansate tehnologii de producere a uleiului de măsline din lume, datorită deceniilor de experiență practică și a cunoștințelor de specialitate atât în producția de ulei de măsline de calitate cât și în recuperarea și valorificarea produselor secundare.

Olive oil 604x360

Alegere cuprinzătoare

Alfa Laval este una dintre puținele societăți care pot oferi echipamente pentru prioritățile dumneavoastră de prelucrare a măslinelor  – de la desfrunzire la extracție și ambalarea finală – pentru configurații de aproape aceeași mărime, capacitate și complexitate.

Suntem, de asemenea, experți în integrarea diferitelor procese, tehnologii și echipamente pentru a vă oferi rezultate mai rentabile, de o mai bună calitate.

Soluțiile de prelucrare a uleiului de măsline de la Alfa Laval includ:

  • Linie completă de extracție a uleiului de măsline în două sau trei faze, pentru producția loturilor
  • Linie completă de extracție a uleiului de măsline în două și trei faze, pentru producția continuă la scară industrială
  • Instalație modulară mică de înaltă tehnologie care produce ulei de măsline de înaltă calitate
  • Instalație de re-măcinare pentru recuperarea uleiului prin decorticare
  • Instalație de deshidratare pentru tratamentul cojilor
  • Instalație de evaporare a apei negre pentru recuperarea concentratului și epurarea apei.