Procesare ulei de palmier

Prelucrarea uleiului de palmier în scop comercial implică aproape întotdeauna rafinare fizică (modificare acidă, albire și dezacidifiere). Aprox. 95% din uleiul de palmier este tratat prin fracționare – separarea materiei prime în componentele sale lichide și solide prin cristalizare. Aceste cristale sunt apoi separate de fracția lichidă folosind filtrarea cu membrană.

 palm oil processing

O tehnologie de pionierat a Alfa Laval, care este de asemenea foarte solicitată, este sistemul de dezodorizare continuă SoftColumn, care este folosit pentru etapele finale ale îndepărtării impurităților.

Testarea în practică

Soluțiile Alfa Laval sunt testate în practică pentru instalațiile de fabricare a uleiului de palmier cu capacități de până la 3000 de tone pe zi. Capacitatea de a obține nivele ale perioadei de funcționare constante precum și rezultate de prelucrare excepționale vă oferă asigurări considerabile.

Cunoștințele noastre de specialitate și asistența noastră vă stau la dispoziție – de exemplu din facilitatea noastră de la Kuala Lumpur, Malaezia, aproape de principalele regiuni ale lumii unde cresc palmierii.