Răcirea uleiului lubrifiant în generarea de energie

Răcirea eficientă a uleiului lubrifiant de turbină este esențială pentru fiabilitatea aplicațiilor generatoarelor de turbine sau a compresoarelor acționate de turbină. Pentru a menține uleiul lubrifiant la temperatura și la vâscozitatea potrivite pentru o funcționare sigură și fiabilă, Alfa Laval oferă o gamă largă de răcitoare și sisteme de răcire - de la sisteme gata de utilizare, la schimbătoare de căldură personalizate.

power generation lube oil cooling 640x360px

Optimizarea răcirii uleiului lubrifiant în generarea de energie

Pentru a menține uleiul lubrifiant funcționând la temperatura sa optimă, Alfa Laval oferă o gamă largă de produse și soluții proiectate pentru răcirea uleiului lubrifiant utilizat în turbine la centralele de generare a energiei electrice - de la sisteme de răcire directă a uleiului lubrifiant, răcitoare indirecte de aer sau ulei termic complet sisteme.

Linie industrială de schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri

Cu un design compacte și modular, schimbătoarele noastre de căldură industriale cu plăci și garnituri oferă un transfer de căldură extrem de eficient, însă cântăresc mai puțin și ocupă mai puțin spațiu decât unitățile similare. Producția noastră globală, concentrarea puternică pe respectarea standardelor și experiența vastă permit Alfa Laval să poată furniza soluția optimă de răcire a uleiului lubrifiant în aproape toate situațiile.

Schimbătoare de căldură brazate

Schimbătoarele de căldură brazate de Alfa Laval sunt răcitoare de ulei de înaltă eficiență care contribuie la o durată lungă de funcționare și fără întreținere pentru sistemele de ulei lubrifiant. Alfa Laval are o gamă de schimbătoare de căldură diferite, brazate sau lipite prin fuziune, cu viteze setate din fabrică. Rapide, ușor de utilizat și fiabile, gamele Alfa Laval DOC și Alfa Laval CB sunt potrivite pentru majoritatea sistemelor de ulei lubrifiant pentru capacități de răcire cuprinse între 10 kW și 360 kW.

Schimbătoare de căldură lipite prin fuziune

Foarte potrivite pentru aplicații cu ulei de înaltă eficiență, schimbătoarele de căldură cu plăci AlfaNova de la Alfa Laval sunt fabricate din oțel inoxidabil 100% pentru a minimiza riscul de coroziune.

Schimbătoare de căldură finned coil

Schimbătoarele de căldură finned coil Alfa Laval sunt utilizate pentru răcirea uleiului lubrifiant al turbinei din centralele electrice. Cu o construcție compactă și fiabilă, schimbătoarele de căldură cu aer cu bobină și nervuri Alfa Laval asigură un transfer optim de căldură al uleiului de lubrifiere al turbinei. Uleiul de turbină este răcit direct în schimbătorul de căldură cu aer.