Răcire motoare

Alfa Laval are o tradiție îndelungată în transferul căldurii și este lider în dezvoltarea unor soluții termice eficiente. Schimbătoarele noastre de căldură compacte excelează în răcirea motoarelor. În plus, acestea asigură cea mai bună fiabilitate și disponibilitate pentru a vă proteja productivitatea și profitul.

Heat exchangers

Grade de diferență

Schimbătoarele de căldură Alfa Laval cu aer (AHE) și schimbătoarele de căldură cu plăci (PHE) reprezintă puncte de referință în domeniul puterii motoarelor. Reprezentând decenii de experiență în transferul căldurii, acestea sunt folosite în numeroase facilități de producere a energiei electrice din toată lumea.

Alfa Laval a determinat trecerea la soluțiile compacte și eficiente energetic folosite în prezent și continuăm să testăm limitele termice în ceea ce mulți consideră o tehnologie deja matură. Optimizând transferul căldurii și minimalizând ancrasarea, inovațiile noastre au capacități de răcire maximizate

Construite pentru a oferi performanță de încredere

În prezent, soluțiile Alfa Laval de transfer al căldurii reprezintă o combinație ideală de precizie, fiabilitate și economie operațională. Unitățile noastre PHE, de exemplu, conțin plăci care sunt presate într-o singură etapă, creând o placă uniformă care poate rezista mai ușor la presiunea aplicațiilor solicitante.

În plus, soluțiile noastre AHE oferă un grad mare de flexibilitate. Folosind diverse materiale de bază, elastomeri, geometrii, carcase, tipuri de ventilatoare și tehnici de asamblare, putem crea o soluție personalizată de transfer al căldurii care este perfect adaptată la necesitățile aplicațiilor noastre.