Motoare răcite cu aer

Există multe modalități diferite de a obține un control termic economic și fiabil. Alfa Laval oferă o gamă largă de radiatoare răcite cu aer pentru aplicații de răcire industriale grele precum cele din domeniul puterii motoarelor, chiar și în cele mai extreme condiții.

Engine air cooling 640x360

Pentru cele mai solicitante aplicații

Construit special pentru o capacitate solicitată de client, radiatorul  Alfa Laval FBLG este ideal pentru instalarea în medii solicitante, sensibile la zgomot. Două dimensiuni și cinci viteze ale ventilatoarelor și sunt disponibile, împreună cu sisteme complete de control al ventilatoarelor care oferă control etapizat sau cu viteze variabile.

Funcționare cu nivel scăzut de zgomot

Datorită numeroaselor alternative de niveluri sonore, the Alfa Laval AlfaSolar SR este ideal
pentru instalarea în medii solicitante, sensibile la zgomot. Două dimensiuni și cinci viteze ale ventilatoarelor sunt disponibile, împreună cu sisteme complete de control al ventilatoarelor care oferă control etapizat sau cu viteză variabilă.

Pentru instalarea recipientului

Radiatorul DCH container este o soluție personalizată proiectată pentru instalare în interiorul unui recipient 40’ HC.  Disponibil cu diverse tratamente de suprafață, are rezervoare de dilatare și uși pentru servisare și inspecție. Presiunea statică suplimentară este inclusă.

Pentru medii explozive

Special pentru medii explozive, radiatorul Alfa Laval AlfaSolar SE poate fi folosit în aplicații precum răcirea motoarelor, răcirea turbinelor și răcirea proceselor. Întreaga unitate este atestată ATEX, cu motoare electrice și comutatoare de siguranță clasificate Ex-d (T3/T4). Încălzitoare anti-condens sunt incluse ca standard, la fel ca lamele anti-statice ale ventilatoarelor.