Motoare răcite cu lichid

Datorită transferului de căldură eficient, ușurinței în curățare și versatilității ridicate, schimbătoarele de căldură cu plăci cu garnituri Alfa Laval au devenit echipamentul standard pentru răcirea cu lichid eficientă a motoarelor. Actualizăm și extindem permanent gama noastră de produse pentru a include noi caracteristici tehnice și inovații de design.

Engine liquid cooling 640x360

Schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri

Schimbătoarele de căldură cu plăci și garnituri (PHE) de la Alfa Laval sunt un răspuns ideal la necesitățile de răcire a motoarelor. Plăcile sunt create cu o tehnică de presare într-o etapă avansată, formând plăci subțiri, dar solide care rezistă la șocuri, vibrații și presiune ridicată.

Designul plăcii este adecvat pentru răcirea motoarelor, ceea ce înseamnă că mai puține plăci sunt necesare și este utilizată la maxim reducerea presiunii disponibile. Răcitoarele centrale, răcitoarele cu ulei lubrifiant și răcitoarele cu apă cu manta sunt cele mai comune aplicații. Schimbătoarele de căldură cu plăci speciale cu configurație a plăcilor cu perete dublu oferă siguranță suplimentară când sunt folosite ca răcitoare cu ulei pentru transformatoare.