Ciclu combinat (cogenerare)

Recuperând energia termică și folosind-o pentru a produce cu până la 10% mai multă electricitate, pot fi obținute reduceri substanțiale în consumul combustibililor minerali. Aceasta duce la economii financiare, dar și la beneficii pentru mediu în forma reducerii emisiilor de CO2 și altor emisii.

CombinedCycle640x360 large

Recuperarea puternică a căldurii

Alfa Laval Aalborg AV-6N este un boiler cu tub de apă robust și extrem de eficient cu suprafață de încălzire extinsă. Funcții de design speciale precum curățarea online, operarea rapidă și rezistența la vibrații fac ca acest sistem să fie ideal pentru recuperarea maximă a căldurii în centrale cu ciclu combinat pe bază de motoare moderne.

Designul compact și flexibil al boilerului, care permite instalarea facilă a acestuia, permite mai multe secțiuni/circuite într-o singură structură de carcasă. Curățarea extrem de eficientă în timpul funcționării maximizează performanța pe termen lung și sporește disponibilitatea instalației prin minimalizarea necesității de a opri motoarele. Circularea naturală este folosită în configurarea standard a aburului, ceea ce sporește fiabilitatea, siguranța și eficiența energetică.