Curăţare combustibili

Performanța excepțională este doar una dintre așteptările satisfăcute de separatoarele de înaltă viteză Alfa Laval. Separatoarele noastre au o gamă flexibilă de utilizări, de la opțiuni standard la module personalizate și chiar soluții contractate. Oricare ar fi specificațiile, oferim soluții adecvate de separare.

Fuel cleaning 640x360

O gamă flexibilă de sisteme

Sistemele de separare Alfa Laval S and P Flex sunt rezultatul dezvoltării permanente a soluțiilor de proiectare inovatoare. Sistemele de separare combină eficiența ridicată, evacuarea cu reziduuri reduse și costuri operaționale reduse ale separatoarelor centrifugale Alfa Laval cu auto-curățare, având o gamă de utilizări cu adevărat flexibilă, producând o soluție de top pe piață cu numeroase beneficii.

Pentru uleiuri rezistente și variabile

Separatoarele S sunt dotate cu tehnologia Alcap, ceea ce înseamnă că sunt deosebit de adecvate pentru curățarea păcurii grele și altor uleiuri reziduale de densitate ridicată și variată. Pe baza măsurării conținutului de apă din uleiul curat rezultat, acestea ajustează automat interfața ulei/apă din rezervorul separatorului.

Pentru uleiuri bine definite

Separatoarele P sunt proiectate pentru a trata uleiurile uniforme cu densități consecvente și
mai mici, precum uleiurile diesel marine. Deoarece utilizează tehnologia purificatoarelor, în care nivelul de separare este setat cu un disc de greutate, acestea nu compensează automat fluctuațiile de densitate.