Recuperarea deşeurilor de combustibili

Uleiul din combustibilul rezidual este un amestec cu potențial energetic ridicat de păcură, apă și particule suspendate. Alfa Laval PureDry este singura soluție pentru separarea acestor trei fluxuri, făcând acest lucru atât de eficient încât uleiul recuperat poate fi reutilizat drept combustibil.

Waste fuel recovery 640x360

Recuperarea combustibilului rezidual

Alfa Laval PureDry este un sistem de separare cu eficacitate ridicată pentru uleiul rezidual. Când reziduurile din păcură sunt separate din reziduurile din uleiul de lubrifiere la o instalație de putere electrică, poate recupera combustibilul de calitate pentru a fi utilizat la motoare diesel sau boilere.

Recuperând o cantitate substanțială de combustibil, PureDry permite operatorilor de centrale electrice să obțină venituri considerabile. În plus, aproape elimină reziduurile uleioase pentru evacuare, reducându-le la solidele super-uscate. În unele cazuri, economiile rezultate ale costurilor de evacuare sunt și mai mari decât economiile de combustibil.

Ușor de instalat în orice locație convenabilă, sistemul are un design fiabil cu doar două piese în mișcare: un coș al centrifugei și o inserție în formă de spirală.