Energie hidraulică

Alfa Laval îi ajută pe clienții din toată lumea să răcească și/sau filtreze uleiuri hidraulice și de lubrifiere pentru a asigura performanța maximă. Sistemele hidraulice și pneumatice folosesc fluide sub presiune pentru a genera, controla și transmite puterea. Exemple de domenii în care furnizăm asemenea sisteme: industria materialelor plastice, cutii de viteze pentru energia eoliană, blocuri de alimentare electrică, prese hidraulice, utilaje pentru industria hârtiei și a mașinilor unelte.

Fluid pwer 640x360

Principalele componente ale unui sistem hidraulic de bază sunt: o pompă, o supapă și un cilindru hidraulic. Pompa convertește o cantitate mică de putere mecanică în putere hidraulică, supapa controlează fluxul uleiului hidraulic și cilindrul hidraulic convertește puterea hidraulică într-o cantitate mare de putere mecanică.

De ce se supraîncălzesc sistemele hidraulice?

Încălzirea fluidului hidraulic folosit este cauzată de ineficiențe. Ineficiențele duc la pierderi de putere la intrare, care sunt convertite în căldură. Sarcina de căldură a unui sistem hidraulic este egală cu puterea totală pierdută (PL) prin ineficiențe. Dacă puterea la intrare totală pierdută în căldură este mai mare decât căldura disipată, sistemul hidraulic se va încălzi în cele din urmă. Capacitatea de răcire instalată este de regulă între 25 și 40% din puterea la intrare, în funcție de tipul sistemului hidraulic. Temperatura fluidului hidraulic nu ar trebui să depășească 180ºF (82ºC). La temperaturi mai mari, fluidul poate începe să se deterioreze, iar viscozitatea devine prea mică pentru a asigura lubrifierea fiabilă a componentelor pompei și motoarelor. Este foarte important ca fluidul să rămână curat, să rămână sub 180ºF (82ºC) și să nu conțină apă (mai puțin de 150 ppm) pentru a asigura o durată de funcționare îndelungată a uleiului.

Parteneri

Partenerii Alfa Laval oferă expertiză și servicii excelente cu scopul de a vă ajuta să achizionați produsul potrivit aplicației dvs.

Citiți mai mult

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.