Curăţare ulei hidraulic

Echipamentele de curățare a uleiului Alfa Laval îndepărtează în mod eficient particulele și apa. Apa și/sau particulele solide pot cauza multe erori ale sistemului de alimentare cu ulei de lubrifiere, iar curățarea eficientă este vitală în cazurile în care contaminarea uleiului poate duce la opriri costisitoare ale producției.

Hydraulic oil cleaning 640x360

Reducerea consumului de ulei

Sistemele de curățare a uleiului Alfa Laval prelungesc durata de funcționare a uleiului, reducând consumul total de ulei. Multe filtre pot fi păstrate o perioadă îndelungată, scăzând și mai mult costurile operaționale.

Ulei hidraulic

Presele, mașinile de ștanțare, mașinile folosite în construcții, mașinile unelte și liniile de cilindrare etc. depind de funcționarea perfectă a sistemului hidraulic. Fluidele hidraulice trebuie menținute curate pentru a realiza acest deziderat.

Productivitate mai mare și costuri operaționale mai mici

Apa are tendința de a înfunda filtrul cartușului și de asemenea afectează diverșii aditivi de lubrifiere din ulei. Prin urmare, este crucial să se scoată conținutul de apă și particulele abrazive din volumul de ulei/sistem.

Alfa Laval oferă module de separatoare adaptate perfect la operațiunile dvs. Furnizăm atât unități de curățare mobile, cât și separatoare pentru sisteme hidraulice mai mari.

Separatoarele noastre oferă o productivitate mai mare, costuri operaționale mai mici și capacitatea de a respecta regulamente de mediu stricte, economisind timp și bani.

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.