Curăţare rezervoare

Prevenirea contaminării rezervoarelor este vitală, la fel ca și asigurarea perioadelor scurte de imobilizare a navelor în port. Alfa Laval poate ușura activitatea de obținere a unui mediu curat al rezervoarelor, cu tehnologiile de curățare de înaltă performanță într-o instalație optimizată în detaliu.

Tank-cleaning-hero

Tehnologii de curățare dinamice

Soluțiile automate de curățare a rezervoarelor Gunclean Toftejorg de la Alfa Laval reprezintă peste 50 de ani de optimizare. Cu un model de pulverizare elicoidal sau în zigzag care atinge întregul rezervor într-o fracțiune din timpul de curățare tradițional, acestea elimină atât complicațiile cât și cheltuielile.

Tehnologiile noastre cu duză simplă sau dublă au evoluat incluzând ambreiajul magnetic
(cu ciclu histerezis) al seriilor noastre i40 și i65, care previne pornirile false și elimină riscul de scurgeri al pătrunderii celui de-al doilea arbore. 

Proiectarea optimizată a instalațiilor

Software-ul nostru de proiectare unic G-Pass de la Alfa Laval sprijină tehnologiile noastre cu duze. În afară de diagramele zonelor de umbră, G-Pass produce o simulare 3D a rezervorului dumneavoastră – redând striațiile acestuia, platformele cu stringer și alte obstrucții interne din
toate unghiurile.

Folosind G-Pass pentru o evaluare totală - poziția, cantitatea, lungimea jetului și unghiul de lovire al jetului utilajelor de curățare a rezervoarelor. Acest lucru asigură o instalație optimizată care previne acumularea de produs și reduce folosirea de fluide și energie.