Tratarea uleiului

Alfa Laval vă ajută să profitați la maximum de potențialul uleiurilor dumneavoastră. Fie că maximizăm energia pe care o obțineți din combustibilul dumneavoastră, fie că prelungim durata de folosire a lubrifiantului dumneavoastră, soluțiile noastre de tratare a uleiului vă oferă economie pe termen lung, protejându-vă, în același timp, motorul și alte echipamente sensibile.

Oil treatment

De la separare la acoperire completă

Separatoarele Alfa Laval au fost cele care au deschis pentru prima oară drumul pentru combustibilii lichizi atât de obișnuiți astăzi. Acest lucru ne oferă mai multă experiență în tratarea uleiurilor decât oricărui alt furnizor de echipamente maritime. De-a lungul anilor, am redus complexitatea echipamentelor noastre, mărind în același timp eficacitatea și protecția acestora.

În plus, am extins considerabil domeniul de folosire a echipamentelor noastre. Ceea ce a început cu un separator, este acum un portofoliu complet de soluții, care se extinde de la rezervoarele de combustibil și până la motor.

Economie de costuri cu separatoarele Alfa Laval

Verificați cât de mult puteți economisi cu Aplicația privind costurile ciclului de viață!

Tehnologie complet adaptată

În prezent ne adaptăm și pentru combustibil și pentru motor. Lucrând cu întreaga linie de combustibili, o optimizăm sub forma unui proces unificat.

Linia de combustibili adaptivi de la Alfa Laval este un sistem cuprinzător, care combină cele mai eficiente separatoare din industrie cu controlul alimentării sincronizat cu motorul, monitorizând particulele fine de catalizatori și consumul de combustibil, gestionarea automată a combustibililor multipli și recuperarea deșeurilor de combustibili. Pe scurt, aceasta este singura soluție completă de minimizare a consumului de combustibil și de maximizare a protecției împotriva particulelor fine de catalizatori.

Așa cum am întâmpinat combustibilul de astăzi, tot așa deschidem drumul pentru folosirea combustibilului de mâine.