Refrigerare comercială

Gama largă de schimbătoare de căldură Alfa Laval este folosită în numeroase aplicații rezidențiale și comerciale de control al climatului - inclusiv aer condiționat (răcitoare), încălzirea apei menajere (boiler/solar), pompe de căldură și refrigerarea pentru transport.

commercial refrigeration 640x360

Pur și simplu proaspăt - astăzi și mâine

Cu peste 80 de ani de dezvoltare a tehnologiei transferului de căldură cu succes, Alfa Laval știe de ce este nevoie pentru a oferi soluții eficiente energetic pentru aplicația dvs. Marca noastră semnifică performanță și scopul nostru este să livrăm cele mai bune produse și soluții pentru proiectele dvs. Dezvoltăm game de produse înalt standardizate și le clasificăm după numerele articolelor pentru a facilita selecția ușoară și livrarea rapidă. Aceasta asigură că primiți întotdeauna soluția potrivită de la un singur furnizor.

Soluțiile de astăzi pentru necesitățile de mâine

Soluțiile noastre de refrigerare eficiente energetic sunt dezvoltate pentru a gestiona necesitățile industriilor din prezent și sunt pregătite pentru viitor din punctul de vedere al regulamentelor internaționale privind agenții de refrigerare și emisiile. Schimbătoarele de căldură Alfa Laval sunt atestate pe baza regulamentelor și standardelor de mai jos.

  • Eficiență energetică - Produsele și soluțiile noastre economisesc energia, reduc costurile și sunt eficiente pe termen lung.
  • Expertiză de încredere - Cu peste 80 de ani de experiență în tehnologia de transfer al căldurii și peste 5.000 de instalații în toată lumea, deținem expertiza necesară privind aplicațiile.
  • Simple și disponibile - Oferim o gamă completă de produse compatibile cu respectarea deplină a standardelor din stoc. Produsele noastre sunt ușor de selectat și instalat și indiferent de țară, suntem acolo pentru a vă oferi suport.

Alfa Laval Optigo

 

Răcitoare cu aer comerciale pentru capacități de răcire mai mari și mai eficiente cu un consum mai mic de energie.

Aflați mai mult

Distribuitori

Distribuitorii Alfa Laval oferă expertiză și servicii excelente cu scopul de a vă ajuta să achiziționați produsul potrivit pentru aplicația dvs.

Aflați mai mult

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs. 

 

Program distribuție în domeniul refrigerării