Alfa Laval - Electronics

Electronics

Electronica implică circuite electrice cu componente electrice active, cum ar fi tuburi vidate, tranzistoare, diode, circuite integrate și componente electrice pasive asociate și tehnologii de interconectare. În general, dispozitivile electronice conțin un circuit electric compus în principal sau exclusiv, din semiconductori activi suplimentați de elemente pasive.

electonics 640x360

Alegerea mai bună pentru soluțiile de încălzire și răcire

Materiale unice combinate cu expertiza Alfa Laval în selecția materialelor asigură procese de cea mai înaltă puritate, reducere în contaminarea apei ultrapure, rezistență împotriva mediului agresiv și o durată de viață mare a materialelor. Indiferent de puterea din fabrica de semiconductoare, Alfa Laval cu siguranță vă deține schimbătorul de căldură optim pentru nevoile dvs.

Soluții avansate de transfer de căldură

Alfa Laval este lider în domeniul tranferului de căldură. Avem facilități extinse de cercetare și dezvoltare, propriul nostru laborator de materiale și expertiză recunoscută în selecția materialelor. Soluțiile noastre asigură o mare durată de viață a materialelor și beneficiază proceselor clienților noștri.

Portofoliu extins de produse

Alfa Laval oferă o gamă largă de schimbătoare de căldură de încredere în diferite dimensiuni, capacități și materiale. Produsele noastre oferă un nivel înalt de recuperare a căldurii, cu consum redus de energie și de apă. Bazați-vă pe noi pentru furnizarea schimbătorului de căldură potrivit pentru orice aplicație. Avem politici stricte de mediu și calitate si suntem certificați ISO 9000 și ISO 14000.

O forță în vânzări cu cunoștințe solide

Echipele noastre de vânzări au cunoștințe și experiență în indutria producătoare de conductori. Specialiștii Alfa Laval vă pot oferi mai multe informații despre produsele noastre și vă pot sfătui privind soluțiile de transfer de căldură optime pentru puteri specifice în fabricarea semiconductorilor.

Suport rapid, de încredere și la nivel global

Cu rețeaua noastră globală de parteneri și companii de vânzări, cu un lanț de furnizare foarte eficient, putem oferi livrări rapide, de încredere, la timp chiar și pentru cele mai mari proiecte. Rețeaua Alfa Laval globală pentru Piese de Schimb și Service oferă servicii pentru echipamentele Alfa Laval și nu numai, asigurând Performanță Continuă.