Tratarea apelor uzate municipale

Alfa Laval contribuie la reducerea amprentei ecologice din fluxurile de apă și deșeuri, maximizând refolosirea apei, transformând deșeurile în valoare și minimizând consumul de energie și deșeurile.

O gamă completă de echipamente pentru tratarea apelor uzate

Există o nevoie în creștere constantă în toată lumea pentru prelucrarea rentabilă, eficientă din punct de vedere energetic a apelor uzate și nămolului în sectorul public. Și din ce în ce mai multe orașe înlocuiesc tehnologia de filtrare tradițională cu sisteme în circuit închis mai rentabile.

 
Complete spectrum brochureÎn vederea respectării acestor cerințe, Alfa Laval oferă competență și o gamă de vârf la nivel mondial de echipamente și sisteme compacte, eficiente din punct de vedere energetic, precum și control avansat pentru optimizarea operării și reducerea nevoilor de forță de muncă. 

Fiecare stație de tratare a apelor uzate este unică, cu provocări de mediu și economice diferite, care trebuie depășite. Mulți factori trebuie luați în considerare la construirea și reabilitarea unei stații de tratare a apelor uzate. Legislația privind protecția mediului, condițiile procesului, cerințele privind capacitatea, costul investiției, viitoarele cerințe proiectate, costurile energiei, polimerilor și cele de eliminare sunt doar câteva dintre
ele.

De ce să lucrați cu Alfa Laval?

Cu Alfa Laval în calitate de partener, procesul este simplificat. Fie că operați sau construiți o stație de tratare a apelor uzate, beneficiați de:

  • Expertiză de vârf în domeniu privind apele uzate pe baza experienței acumulate de la mii de instalații  
  • Una dintre cele mai vaste game de produse pentru tratarea apelor uzate, care acoperă o varietate de tehnologii diferite
  • Asistență în analizarea situației dumneavoastră unice și selectarea echipamentelor optime pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.