Alfa Laval - Sărbători fericite 2021

Ne angajăm să creăm o lume mai bună

Anul acesta se apropie de sfârșit. Ca de obicei, dorim să vă mulțumim din suflet pentru cooperarea noastră în cursul anului 2021. Sperăm intr-o relație continuă și prosperă, concentrându-ne pe dezvoltarea de soluții de ultimă generație, durabile, care să ofere atât oamenilor, cât și planetei noastre un viitor mai luminos.

Și sperăm să facem acest lucru împreună. Pe parcursul anului trecut, Alfa Laval a instalat schimbătoare de căldură pentru aplicații de eficiență energetică ale clienților noștri, economisind în total 50GW. Această economie a condus la o reducere anuală a emisiilor de carbon de 25 de milioane de tone - puțin mai mult decât emisiile orașului Paris. Vorbim despre compensații climatice... ca să nu mai vorbim de bucuria și puterea parteneriatelor.

Sărbători fericite!

Un parteneriat pentru a vă accelera sustenabilitatea

Fiecare kW de energie economisită este la fel de valoros ca și producerea unui nou kW de energie curată. La Alfa Laval știm cum să eficientizăm procesele - și să le facem mai durabile. De mai bine de 90 de ani, dezvoltăm schimbătoare de căldură cu plăci pentru a optimiza transferul de căldură în sarcinile de încălzire și răcire.

În acest videoclip puteți afla cum soluțiile noastre inovatoare susțin deja nevoia tot mai mare a clienților de eficiență energetică și de reducere a emisiilor.

Citiți mai multe despre soluțiile de eficiență energetică Alfa Laval