Solicitați noi standarde
GPHE 0 start 1920x480 v2
GPHE 0 start 640x360 v2

Solicitați noi standarde

pentru schimbătoarele de căldură

Cele mai moderne schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri din lume

Schimbătoarele de căldură cu plăci cu garnituri sunt atât de stabilite astăzi încât puțini și-ar putea imagina orice schimbare reală în designul lor cu plăci și batiu. Dar știm că atunci când vine vorba de rezolvarea provocărilor, pur și simplu acceptarea status quo-ului nu este suficientă. De aceea, Alfa Laval lansează linia de ultima generație de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri pentru aplicații industriale. Pentru a vă satisface nevoile de astăzi și de mâine, am pus la îndoială fiecare aspect și am regândit fiecare detaliu. Rezultatele sunt noi standarde îndrăznețe în ceea ce privește eficiența, fiabilitatea și mentenabilitatea.

Conduși de nevoile clienților

În regândirea schimbătoarelor de căldură cu plăci cu garnituri, procesul de dezvoltare a fost condus în întregime de nevoile și feedback-ul clienților noștri. Obiectivul din spatele gamei din noua generație a fost clar de la început: să rezolve provocările existente cu progrese care oferă o eficiență termică îmbunătățită, fiabilitate fără compromisuri și o mai mare operabilitate.

Descoperiți cum puteți profita de performanța termică de neegalat, optimizând în același timp utilizarea energiei și minimizând impactul asupra mediului.

Obțineți o eficiență mai mare

Cunoașteți adevărata durabilitate cu noile inovații pentru rezistență mecanică de clasă mondială și performanță fiabilă.

Experimentați o fiabilitate mai bună

Cu progrese care îmbunătățesc deschiderea și simplifică curățarea și manipularea plăcilor, vă abonați la o întreținere sigură, fără stres și rentabilă.

Așteptați-vă la o operabilitate mai bună

Cereți noi standarde astăzi

Pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs. sau pentru a primi sfaturi de la experții noștri despre care schimbător de căldură cu plăci cu garnitură este cel mai potrivit pentru afacerea dvs.

GPHE 4 newgeneration 640x360-CTA B

Expertiza care stabilește noi standarde

...de eficiență

...de fiabilitate

...de operabilitate

Parte dintr-o familie performantă

Linia Industrial de schimbătoare de căldură Alfa Laval include o gamă largă de soluții pentru utilizare în practic orice industrie. Acum extindem și îmbunătățim gama, adăugând noi posibilități de performanță și o flexibilitate mai mare. Până în 2020, caracteristicile noii generații vor fi standard pentru întreaga linie Industrial Alfa Laval.

Explorați generația următoare

Un nou standard de funcționare fără probleme

Când alegeți cea mai modernă gamă de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri din lume, obțineți un partener cu experiență și dedicare pentru a vă ajuta la fiecare pas. Nu numai că puteți profita de oferta noastră globală cuprinzătoare de servicii, dar vă putem sprijini și cu experiență pentru a asigura funcționarea pe termen lung, fără probleme, perfect adaptată condițiilor dumneavoastră specifice de proces.

Vedeți ce poate oferi Alfa Laval

Faceți upgrade la posibilități moderne

Dacă aveți deja un schimbător de căldură cu plăci cu garnituri Alfa Laval, este posibil să puteți experimenta un nou standard de performanță cu unitatea existentă. Înlocuiți plăcile curente cu un pachet de plăci de ultimă generație pentru a profita din plin de noile caracteristici ale plăcilor. Contactați-ne direct pentru a afla dacă această opțiune este disponibilă pentru echipamentul dvs.

Luați legătura cu noi astăzi

Cât timp vor dura garniturile dvs.?

GPredict™ symbolSimbol GPredict™ Cunoașterea estimării duratei de funcționare a garniturii dumneavoastră este cheia pentru evitarea riscurilor neprevăzute cauzate de defecțiunile garniturii. Noul instrument GPredict™ de la Alfa Laval vă poate ajuta să estimați durata de funcționare a garniturii pe baza specificului fiecărei instalații.

Citiți mai multe despre potențialul pe care instrumentul GPredict™ îl poate oferi aici