Solicitați noi standarde
solutions-for-sustanability-hero-image

Soluția pentru sustenabilitate: schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri Alfa Laval

Îmbunătățirea sustenabilității operaționale înseamnă mai mult decât un impact pozitiv asupra mediului. De asemenea, este esențial pentru a asigura creșterea profitabilă a companiei dvs. Îmbunătățind recuperarea căldurii, puteți economisi bani reducând costurile cu combustibilul, economisiți energie electrică în funcționarea răcitorului și a pompelor dvs. și puteți crea economii suplimentare semnificative la întreținere – toate acestea reducând în același timp emisiile de CO2. Un schimbător de căldură cu plăci și batiu cu garnituri Alfa Laval este soluția de sustenabilitate pentru a face ca acest lucru să se întâmple.

Peste tot în lume, Alfa Laval și partenerii noștri vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de sustenabilitate. Contactați experții noștri astăzi pentru un calcul gratuit al rentabilității investiției.

Abia așteptăm să intrăm în contact pentru a vă ajuta compania să înceapă să economisească astăzi!

sfs ROI calculator640x360

Contactați-ne pentru un calcul gratuit al rentabilității investiției

Aceste informații sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Necesitatea creșterii sustenabilității

Ca niciodată, managerii de fabrici de astăzi se confruntă cu provocări pentru a găsi noi modalități de a contribui la sustenabilitatea generală a unei afaceri. În aplicațiile HVAC și de producție de zi cu zi, echipamentele majore consumă cantități mari de energie, atât direct, cât și indirect din arderea combustibililor cu carbon. Pe măsură ce costurile aferente energiei continuă să crească, la fel se întâmplă și cu cheltuielile, creând nevoia de a economisi printr-o sustenabilitate îmbunătățită. Astfel de economii pot fi găsite în operarea și întreținerea echipamentelor precum turnuri de răcire deschise, boilere de apă caldă și abur, răcitoare, compresoare de aer, echipamente de co-generare (CHP) și multe altele.

gphe t15

Economii însemnate și o recuperare rapidă a investiției

Alfa Laval deschide o nouă cale pentru economii într-o gamă largă de aplicații, asigurându-vă că puteți conta pe o perioadă scurtă de rambursare a investiției dumneavoastră în sustenabilitate. Iată câteva exemple inspiraționale:

 • Economii de 90.000 EUR pe an la costurile de energie electrică și de întreținere prin utilizarea unui schimbător de căldură cu plăci cu garnitură pentru a proteja condensatorul unui răcitor de 2.000 kW
 • 30.900 EUR în economii anuale ale costurilor cu combustibilul cu recuperarea căldurii de la un compresor de aer de 90 kW
 • 14.651 EUR pe lună economisiți la costurile combustibilului, recuperând 800 kW de căldură din apele uzate industriale

Trei mari moduri în care sustenabilitatea înseamnă economii:

 • Economii la costurile cu energia electrică
 • Economii la costurile combustibilului datorită recuperării căldurii pentru producerea de apă caldă
 • Economii datorate eficienței îmbunătățite și timpului de funcționare mai mare

Doriți să vedeți diferența pe care o poate face tehnologia noastră pentru aplicația dvs.? Contactați-ne astăzi pentru un calcul gratuit al rentabilității investiției și începeți să economisiți prin sustenabilitate.

sfs three ways to save640x360
Alfa Laval sustainably generated hot water

Utilizări pentru apă caldă generată în mod sustenabil

Apa caldă generată din căldura recuperată are multe utilizări în aplicațiile HVAC și de producție de zi cu zi. Iată câteva exemple:

 • Preîncălzirea alimentării boilerului cu apă caldă
 • Curățare
 • Baie și dușuri
 • Instalații de încălzire sau unități de producție
 • Utilizare în procesele de producție
 • Furnizarea unei rețele de termoficare