Alfa Laval - Protein

Protein

Decantoarele centrifugale au devenit din ce în ce mai importante în industria recuperatoare de grăsimi, ulei și proteine. Decantoarele centrifugale de la Alfa Laval pentru carne și pește beneficiază de mulți ani de tradiție și experiență – am continuat să îmbunătățim gama noastră de produse de decantare și centrifugare orizontală, permițând clienților noștri să își îmbunătățească procesul de recuperare a fracțiunilor de proteine, grăsimilor și uleiurilor valoroase în modul cel mai eficient.

Protein Decanter centrifuge 640x360

Sporiți randamentul și reduceți costurile de energie și operare:

  • Clarificare excelentă
  • Rată de recuperare ridicată
  • Uscăciune mare a turtei
  • Foarte personalizabil pentru cerințele specifice aplicației dvs
  • Design compact și robust cu protecție la uzură

.

DRNX

Pentru recuperarea calității tehnice

  • Categorie clasă tehnică I și II
  • Produse de până la 130 ° C
  • Purtați protecție pentru a înlocui Carbura de Tungsten
  • Configurație flexibilă pentru a satisface cerințele clienților
  • Etanșările și garniturile care vin în contact cu produsul sunt în mod implicit Viton/FKM. 
  • Proiectat și optimizat pentru proces de redare uscată

FDNX

Pentru aplicații de calitate furajeră

  • Categorie calitate furajeră III
  • Produse de până la 100 ° C
  • Purtați protecție pentru a înlocui Carbura de Tungsten
  • Configurație flexibilă pentru a satisface cerințele clienților, CIP selectabil
  • Etanșările și garniturile care vin în contact cu produsul sunt în mod implicit Viton/FKM cu certificare FDA.

SANX

Pentru aplicații de calitate alimentară

  • Calitate alimentară
  • Aliment pasteurizat> 75 ° C
  • Purtați protecție pentru a înlocui Carbura de Tungsten
  • Configurație flexibilă
  • CIP inclus
  • Etanșările și garniturile care vin în contact cu produsul sunt în mod implicit Viton/FKM cu certificare FDA.

O aplicație tipică este o linie de calitate alimentară de topire a grăsimii în stil de redare umedă sau o producție de izolat/concentrat de proteine.

MRNX

Pentru aplicații de calitate alimentară

  • Calitate alimentară
  • Produse de până la 100 ° C, de obicei nepasteurizate <75 ° C
  • Cel mai bun design igienic posibil
  • CIP inclus
  • Etanșările și garniturile care vin în contact cu produsul sunt în mod implicit Viton/FKM cu certificare FDA.

Aplicațiile tipice de proteine alimentare sensibile la temperatură sunt prelucrarea mecanică a cărnii cu conținut redus de grăsime sau surimi.

.

Aplicații

Decantoarele centrifugale pentru proteine sunt utilizate în:

  • Procedee de obținere convenționale (uscate) (în aval sau în loc de presă cu șurub) 
  • Instalații pentru pește (presă de apă pentru pește sau decantor pentru pește integral)
  • Instalații de calitate furajeră sau alimentară cu redare umedă/topire a grăsimilor
  • Procese pentru separare DAF 
  • Producție de carne cu conținut redus de grăsime
  • Tăbăcărie
  • Instalații de procesare a alimentelor pentru animale de companie
  • Instalații de producție de proteine ​​vegetale
  • Instalații de prelucrare a sângelui
  • Liniile de procesare surimi sau krill
  • Instalații de producție de gelatin

Decantoarele noastre centrifugale pentru proteine pot recupera/produce:

  • Grăsime/ulei și mese proteice
  • Extract proteic hidrolizat/concentrat/digestiv
  • Supă sau supă cremă
  • Masă de sânge, plasmă sau hemoglobină
  • Gel sau făină de oase
  • Seu ud
  • Uleiuri virgine