Alfa Laval - Dry hopping

Dry hopping

Alfa Laval oferă soluții eficiente pentru procesele de dry/cold hopping – procesul de adăugare a hameiului în bere după fermentarea primară. În procesul de eliberare a uleiurilor esențiale din hamei, sporește savoarea și aromele pierdute în procesul de fabricare, fără însă a da un gust puternic amărui. Practica a devenit larg răspândită în ultimii ani, în cursul cărora stiluri precum India Pale Ale au câștigat popularitate.

dry-hopping

Echipament de dry hopping pentru a obține maximum într-un mod practic și eficient

  • Volume mari de hamei uscat simultan (IMXD)
  • Omogenizarea completă asigurată prin agitare dinamică (IMXD)
  • Pierderi reduse de produs (IMXD și Alhop)
  • Fără risc de blocaj (IMXD și Alhop)

Alfa Laval deține echipamente de dry hopping pentru toate etapele principale ale procesului: introducerea granulelor, dezagregarea, extragerea aromei și savorii, precum și îndepărtarea materialului de hamei. Soluțiile Alfa Laval pentru procesul de dry hopping sunt concepute pentru a ajuta producătorii să producă beri deosebite, în timp ce maximizează randamentul, minimizează timpul de execuție, îmbunătățește procedurile de curățare și minimizează pierderile.