Alfa Laval - Alhop

Alhop

Sistemul Alfa Laval Dry Hopping Alhop este o unitate independentă pentru producătorii de bere de dimensiuni medii, care accelerează și facilitează procesul de dry/cold hopping, care devine din ce în ce mai popular prin interesul tot mai mare manifestat pentru tipurile de bere IPA.

Alhop left

O stabilitate sporită a producției și gustului, precum și o utilizare redusă a hameiului

  • Rată de extracție rapidă și eficientă datorită agitării dinamice
  • Debit mare al produsului fără riscul de colmatare datorită procesului de flux transversal
  • Sistem simplu și automat
  • Introducerea minimă a solidelor de hamei în rezervor
  • Pierderi reduse de produs

Sistemul Alfa Laval Alhop Dry Hopping este o unitate independentă pentru fabricile de bere de dimensiuni medii, care accelerează și facilitează procesul de dry/cold hopping, care devine din ce în ce mai popular prin interesul tot mai mare manifestat pentru tipurile de bere IPA.

.

Cum funcționează

După introducerea acestora în Alhop, granulele de hamei sunt dezagregate în bere și păstrate omogenizate în bucla de recirculare a fluxului transversal. În timp ce Alhop este alimentat continuu cu bere, berea cu hamei uscat se curge continuu prin filtrul special proiectat.

După terminarea procesului de extracție, berea prinsă în sistem este recuperată prin procesul de concentrare și diafiltrare. Pentru recuperarea acizilor alfa, suspensia de hamei este în continuare spălată cu apă dezaerată (DAW) pentru a se termina cu o suspensie pompabilă de hamei în DAW.