Monitorizare

Dacă doriți să luați măsuri înainte de apariția unor evenimente neașteptate, trebuie să studiați Serviciile noastre de Monitorizare. Putem oferi inspecții sau audituri ale echipamentului, precum și monitorizare continuă, care vă asigură că măsurile sunt luate înainte de a fi prea târziu.

Condition monitoring icon blue
.

Auditul condiției echipamentului

Cunoașterea stării echipamentului vă permite să securizați producția, să îmbunătățiți siguranța și să creșteți durata de funcționare a echipamentului. Prin efectuarea unui audit, specialiștii noștri pot afla starea mecanică a echipamentului, cerințele de curățare sau nevoile de reparații.

Luați în considerare efectuarea unui Audit de Condiție atunci când schimbați condițiile procesului, când echipamentul este esențial în procesul de producție și pentru instalații mai vechi.


.

Monitorizarea condiției echipamentului

Obțineți un plan de servicii optimizat pentru echipamentul dvs. bazat pe date provenite în timp real de la senzori, pe monitorizarea componentelor esențiale sau a parametrilor de proces. Algoritmii elaborați de specialiștii noștri analizează modele specifice de vibrații pentru a furniza rapoarte relevante cu recomandări cheie. Ei se asigură că echipamentul este performant și vă permite să vă planificați întreținerea.

Intervalele de service pot fi optimizate prin efectuarea service-ului la momentul potrivit, pe baza stării reale a echipamentului, mai degrabă decât pe baza unui interval de timp fix. Acest lucru înseamnă adesea intervale de service prelungite.

Monitorizarea condiției este recomandată în special atunci când intervalele de service sunt dificil de prevăzut, când costurile sunt mari din cauza lipsei de personal instruit și când separarea este o parte esențială a procesului.

Service online

Atunci când alegeți service-ul online, primiți rapoarte frecvente bazate pe o analiză extinsă și continuă a datelor despre vibrații. Și pentru a vă ajuta să dormiți liniștiți noaptea, rapoartele de alarmă vă asigură că sunteți înștiințați imediat în cazul în care componentele se defectează sau apar alte probleme legate de echipament.

Service offline

Service-ul offline utilizează un dispozitiv portabil pentru a descărca informații la un anumit moment.


.

Auditul performanței

Cunoașterea performanței reale de operare a echipamentului permite intervale de service optimizate, ceea ce duce la creșterea fiabilității producției și la reducerea costurilor.

Măsurătorile sunt luate pentru a prezice cu exactitate cerințele de întreținere și pentru a optimiza intervalele de service. Așadar, veți ști ce echipament necesită întreținere, înainte de a fi afectată calitatea produsului sau de a avea loc o oprire neplanificată.

Specialiștii Alfa Laval iau măsurătorile necesare, analizează datele folosind instrumente special concepute și oferă un raport complet, inclusiv analiza situației și fac recomandări.


Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări legate de service?

Echipa noastră de specialiști de service este pregătită să vă ajute, în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări legate de operarea și întreținerea echipamentului.

Service staff 640x360

Urmăriți videoclipurile noastre despre service și întreținere

Videoclipurile noastre vă vor oferi atât sfaturi teoretice, cât și sfaturi practice legate de service-ul echipamentelor noastre. Urmați linkul de mai jos pentru a deschide lista de redare a colecției de videoclipuri.

CE service video list image