Servicii suport

Colaborând cu Alfa Laval nu vă veți simți niciodată singuri. Serviciile noastre de asistență sunt mereu prezente pentru a vă asigura că aveți întotdeauna un partener pe care să vă bazați. Unele lucruri pot fi rezolvate de la distanță, dar în alte cazuri este nevoie de asistența celor mai experimentați specialiști pentru soluționarea problemelor.

support icon blue
.

Stoc exclusiv

Asigurăm disponibilitatea pieselor de schimb esențiale

Stocul exclusiv este un serviciu strategic care vă asigură că piesele de schimb esențiale sunt întotdeauna la locul potrivit, în momentul potrivit. Permițându-ne să păstrăm piese de schimb esențiale rezervate sub numele companiei dvs. într-unul dintre centrele noastre de distribuție globală, veți asigura disponibilitatea acestora, reducând în același timp costurile de inventar, forță de muncă și administrare.

Expediere în aceeași zi

A vă păstra propriul stoc înseamnă costuri mari de stocare. Cu Stocul Exclusiv, veți avea acces la piese de schimb originale de înaltă calitate, gata de expediere, în ziua în care aveți nevoie.

Utilizați Stocul Exclusiv atunci când trebuie să vă asigurați disponibilitatea pieselor de schimb unice și esențiale, când aveți nevoie de o anumită piesă pentru a respecta reglementările de siguranță și de mediu sau aveți motive strategice pentru a optimiza gestionarea stocurilor.


.

Documentație tehnică

Cheia echipamentului

Deținerea documentației tehnice înseamnă un termen mai scurt pentru comandarea pieselor de schimb și manipularea corespunzătoare a echipamentelor în timpul operațiunilor cotidiene. De asemenea, documentația exactă asigură posibilitatea de a certifica și de a audita echipamentul atunci când este necesar și de a asigura proceduri mai simple atunci când este necesară întreținerea.

Documentația tehnică este utilă în cazul pierderii documentației, necesară pentru un audit sau o inspecție sau atunci când este necesar comandarea unor piese noi.


.

Instruire

Abilitățile și cunoștințele vă fac mai puternici

Când cumpărați echipamente Alfa Laval, vă cumpărați liniște. Însă trebuie să vă bazați și pe operatorii echipamentelor pentru a finaliza munca. De aceea, dezvoltarea competențelor este de neprețuit pentru operațiunile de zi cu zi.  
Trebuie să fiți sigur că sunteți echipat cu know-how-ul potrivit. Pregătirea eficientă vă va oferi o înțelegere largă a modului de utilizare și întreținere a sistemelor Alfa Laval.

Investiți în formarea profesională oferită de specialiștii Alfa Laval
Prin formarea noastră de specialitate, veți cunoaște echipamentul în întregime. Investiți în eficiență optimă și performanță îmbunătățită. De asemenea, instruirea noastră de specialitate vă asigură că vă veți simțiți în siguranță și confortabil în timpul operării echipamentului.

Odată cu această instruire obțineți:

  • Siguranță crescută și fiabilitatea echipamentelor
  • Costuri de operare și întreținere reduse
  • Respectarea cerințelor de reglementare
  • Durată de funcționare mai lungă a echipamentelor
  • Operatori mai încrezători și competenți

.

Depanare

Indiferent de cauză, dacă apare o problemă legată de echipamentele Alfa Laval, specialiștii Alfa Laval identifică cauza principală a problemei și o remediază pentru a preveni perturbările viitoare. Specialiștii Alfa Laval se asigură că problema este rezolvată și oferă analize detaliate, precum și recomandări legate de alte domenii care pot beneficia de îmbunătățiri.

Specialiștii noștri experimentați și pricepuți oferă asistență imediată la sediu și în afara sediului, pentru a rezolva orice problemă legată de echipamentul Alfa Laval. Găsim cauza opririi neplanificate și ne asigurăm că echipamentul funcționează cât mai bine cu putință. De asemenea, identificăm și prevenim situațiile periculoase, pentru a îmbunătăți condițiile de muncă ale personalului.

Contactați specialiștii noștri când observați o scădere a performanței, când apar abateri inexplicabile de la cerințele de funcționare, când observați perturbări ale procesului sau când consumul de energie este neobișnuit de mare.


Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări legate de service?

Echipa noastră de specialiști de service este pregătită să vă ajute, în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări legate de operarea și întreținerea echipamentului.

Service staff 640x360

Urmăriți videoclipurile noastre despre service și întreținere

Videoclipurile noastre vă vor oferi atât sfaturi teoretice, cât și sfaturi practice legate de service-ul echipamentelor noastre. Urmați linkul de mai jos pentru a deschide lista de redare a colecției de videoclipuri.

CE service video list image