VCA-herobanner1
Herobanner 640x360 mobil

Evaluarea Vizuală a Stării

Optimizați schimbătorul de căldură cu plăci și garnituri pentru viitor

Un schimbător de căldură cu garnitură cu plăci este un echipament staționar, fără piese în mișcare, dar totuși necesită întreținere de rutină pentru a optimiza performanța - la fel ca orice alt echipament de proces critic din unitatea de producție. Cu toate acestea, intervalele de întreținere a schimbătorului de căldură pot varia foarte mult, în funcție de diverși factori, cum ar fi: mediu, temperatură și presiune. De aceea este important să evaluați performanța schimbătorului de căldură.

Evaluarea Vizuală a Stării Alfa Laval vă va oferi o privire de ansamblu rapidă asupra stării schimbătoarelor de căldură cu garnituri cu plăci. Veți obține informații despre starea reală a echipamentului dumneavoastră, starea sa mecanică detaliată, necesitatea de reparare și estimarea duratei de viață a garniturii rămase.

De asemenea, vă vom furniza un raport, care conține:

  • Datele unității, inclusiv orice modificări și adaptări
  • Imagini și descrierea zonelor cu probleme
  • Imaginea termică a unității dvs. cu o interpretare
  • Constatările și recomandările noastre în rezumat

Cu o Evaluare Vizuală a Stării, lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a identifica și rezolva orice probleme care necesită atenție. Utilizarea unei camere termice ne permite să evaluăm performanța termică și să facem recomandări pentru a vă menține schimbătoarele de căldură în stare de funcționare optimă, pe baza constatărilor și analizelor noastre. Cu recomandările noastre, puteți planifica întreținerea după cum doriți, iar Alfa Laval vă poate oferi sfaturi de siguranță la fața locului.

 

VCA_phone.png

Vreți să afli mai multe detalii? Descărcați broșura

Ce obțineți dintr-un VCA realizat de noi?

Raport detaliat cu imagine termică și recomandări pentru fiecare GPHE

După vizita noastră, vă vom furniza un raport detaliat pentru fiecare unitate pe care am evaluat-o. Raportul va conține imagini termice, precum și alte imagini relevante, date despre schimbătorul de căldură și observațiile și recomandările noastre pentru o performanță optimă.

hanger-plate-Vignette 640x360

Execuție rapidă - nu este nevoie să deschideți unitățile

VCA se realizează cel mai bine cu unitatea în funcțiune. Acest lucru ne permite să facem o imagine termică. Fiecare unitate este de obicei evaluată în mai puțin de 5 minute, în funcție de dimensiune și accesibilitate.

alfa-laval-service-and-support 2-640x360

Notificări cu privire la potențiale probleme de siguranță și performanță

Siguranța este pe primul loc pe agenda noastră de la Alfa Laval. Toți tehnicienii noștri de service sunt instruiți să lucreze într-un mod sigur și vă vor anunța dacă întâlnesc probleme de siguranță legate de schimbătoarele dvs. de căldură. Performanța schimbătorului de căldură va fi evaluată pe baza imaginii termice, precum și a informațiilor primite de la dumneavoastră. Puteți discuta despre performanță cu tehnicianul nostru de service direct în fața schimbătorului de căldură cu plăci.

heat-exchangers 640x360

Obțineți recomandări de întreținere pe termen scurt și lung

Pe baza constatărilor noastre și a dialogului cu dumneavoastră, vă putem oferi recomandări de întreținere pe termen scurt și lung. Acest lucru vă va permite să planificați întreținerea și să prioritizați activitățile.

plant sun Vignette 640x360

Planificați activitățile de întreținere pe baza constatărilor noastre

Majoritatea clienților noștri preferă întreținerea planificată decât reparațiile atunci când intervine o defecțiune, care sunt întotdeauna incomode. Constatările noastre și experiența în schimbătoare de căldură ne vor permite să vă ajutăm în prioritizarea activităților de întreținere și pentru a alege ce este de făcut chiar acum și ce poate fi amânat.

VCA-service Vignette 640x360

Cum vă putem ajuta?

How can we help you?Vă rugăm să ne contactați pentru întrebări/informații detaliate.

Contactați-ne