2020-08-13 Știri

Premium devine Prime - Alfa Laval adaugă pompa LKH Prime 40 o nouă dimensiune a modelului la gama de pompe LKH Prime, extinzând performanțele operaționale

Odată cu suplimentarea gamei cu pompa Alfa Laval LKH Prime 40, performanțele sunt extinse semnificativ, având capacitatea de a atinge un debit de până la 110 m3/oră și o înălțime de pompare de 115 m.

Pompa Alfa Laval LKH Prime 20 a fost lansată în 2016, stabilind un nou standard în tehnologia pompei cu autoamorsare. Bazată pe gama de pompe Alfa Laval LKH, lider de piață, aceasta este o pompă versatilă, eficientă, cu autoamorsare, care utilizează o combinație de tehnologie aer cu șurub și un design avansat pentru a satisface cele mai stringente cerințe dintr-o serie de industrii igienice. Prin adăugarea în portofoliul Alfa Laval a pompei LKH Prime 40, performanțele sunt extinse semnificativ, având capacitatea de a atinge un debit de până la 110 m3/oră și o înălțime de pompare de 115 m.

 

Eficiența superioară a pompei Alfa Laval LKH Prime determină un consum redus de energie. Acest lucru, împreună cu faptul că se bazează pe cea mai mare gamă de pompe LKH de pe piață, asigură un cost de proprietate scăzut și o durată de funcționare sporită. Proiectată pentru curățarea în locație (CIP) cu aer antrenant, aceasta poate de asemenea să pompeze soluțiile CIP, reducând investiția de capital la proiectarea sistemelor de proces. Silențioasă în timpul funcționării și certificată în conformitate cu EHEDG și 3A, pompa Alfa Laval LKH Prime este concepută pentru a îndeplini cele mai stricte standarde și cerințe igienice din industria alimentară, a produselor lactate, a băuturilor și a industriei de îngrijire a locuinței și personale.

 

"Prin această creștere semnificativă a performanței, vom oferi clienților aceleași beneficii mari: eficiență, reducerea emisiilor de zgomot și design igienic superior, existente în prezent cu pompele noastre LKH Prime, pentru sarcini cu debit și presiune mult mai mari. Suntem foarte încântați să îndeplinim și să depășim așteptările clienților în privința nevoile lor de autoamorsare”, declară Russ Kelly, Portfolio Manager Pumps.

 

Gama premium de pompe centrifugale Alfa Laval LKH se distinge prin eficiență ridicată, consum redus de energie, o varietate de opțiuni suplimentare pentru a satisface nevoile aplicației și o gamă largă de debite și presiuni. Fiind parte a acestei game, pompa Alfa Laval LKH Prime este fiabilă și ușor de întreținut.

 

Date despre pompa Alfa Laval LKH Prime:

  • Pompa Alfa Laval LKH Prime oferă o eficiență superioară, ceea ce duce la un consum redus de energie.
  • Pompa Alfa Laval LKH Prime este o nouă completare a platformei premium lider de piață a pompelor LKH. Acesta împarte piesele de schimb comune pentru operațiuni de service mai ușoare și timpi de nefuncționare mai mici.
  • Designul versatil al pompei Alfa Laval LKH Prime îi oferă capacitatea de a gestiona sarcinile CIP care conțin aerul antrenat, precum și soluțiile CIP.
  • Pompa este cea mai recentă dintr-un portofoliu vast de soluții igienice de la o companie care a furnizat soluții eficiente de peste 130 de ani.

 

Pompa Alfa Laval LKH Prime 

 

Conţinut: