2019-07-31 Știri

Un sistem de umplere pentru fiecare aplicație: ambalarea Bag-in-Box

Sistemul de umplere și ambalare Astepo  de la Alfa Laval aduce un nou avantaj produselor alimentare și băuturilor. Acum puteți capta tot ce e mai bun, toate aromele, cu ajutorul soluției de ambalare bag-in-box.

 

Bag-in-Box este un pachet la îndemână care atrage din ce în ce mai mulți clienți datorită multiplelor sale avantaje:

  • Timp de depozitare îndelungat datorită umplerii sterile și a filmelor impermeabile, oferind o calitate constantă a produsului
  • Ideal pentru o gamă largă de băuturi și produse alimentare, produse lactate, precum și non-lactate, inclusiv produse cu fibre, semințe și particule datorită umplerii speciale printr-o piesă din plastic
  • Comoditate și flexibilitate datorită varietății de capace pentru unul sau mai multe unități de distribuție, inclusiv soluții frigorifice (sau de încălzire).

 

Utilizare

Aplicațiile tipice sunt ambalarea urmatoarelor produse: sucurile de fructe, lactatele, laptele UHT, vinul și berea, însă potențialul aplicațiilor de umplere Alfa Laval se extinde dincolo de băuturile gata de consum într-o gamă largă de categorii de servicii alimentare tip bag-in-box: sucuri concentrate, esențe de siropuri și smoothie-uri, frișcă pentru cafea, lapte aromatizat și înghețate, ouă lichide, sosuri de brânză, supe, salsa și ketchup sunt doar câteva dintre produsele ambalate în prezent cu sistemul bag-in-box.

Indiferent dacă aveți nevoie de pungi de 3L pentru piața de larg consum, pungi de 3-20L pentru catering, hoteluri și restaurante sau pungi de 200-1000L pentru uz industrial, Alfa Laval vă oferă o soluție care cuprinde o largă varietate de pungi și tipuri de închidere de la toți furnizorii importanți Bag-in-box, cum ar fi Scholle, Goglio, Smurfit Kappa sau Aran.

În funcție de necesitățile dumneavoastră, Alfa Laval oferă un portofoliu larg de sisteme de umplere:

  • Sisteme de umplere aseptică sau non-aseptică
  • Încărcarea manuală sau automată a pungilor sub capul de umplere
  • Încărcarea manuală sau automată a sacului în carton

 Astepo s-a alăturat companiei Alfa Laval în 2010. Soluțiile sale de umplere "bag-in-box" au fost dezvoltate și fabricate în Parma, Italia, începând din 1986 și de atunci mai mult de 1.300 capete de umplere  aseptice au fost comercializate la nivel mondial.

Sistemele de umplere Astepo pot fi livrate separat sau ca parte a unui sistem complet integrat cu rezervoare, cutii de carton și module pentru pasteurizare, malaxare și amestecare.

 

Prezentarea generală a produselor noastre

Sisteme de umplere aseptică

Sistem de umplere aseptic compact

Sistemele de umplere compacte aseptice sunt potrivite pentru umplerea lichidelor (cum ar fi sucurile gata pentru consum), produselor alimentare și băuturilor dense, cu aciditate scăzută (cum ar fi laptele, laptele aromatizat, shake-urile de lapte și înghețata, extractele de legume și carne ) și produse vâscoase ce conțin particule (cum ar fi concentratele de fructe, citrice și roșii, siropuri și extracte).

Mai multe informații

Sistem de umplere rapidă pentru produse cu aciditate ridicată sau scăzută

Sistemele de umplere aseptice bag-in-box Astepo HS-LA de la Alfa Laval  sunt ideale pentru ambalarea produselor alimentare și a băuturilor cu aciditate ridicată sau scăzută (pH <4,5 și pH> 4,5), la rate de până la 12.000 litri / oră.

Mai multe informații

Sistem de umplere aseptică pilot

Sistem de umplere aseptică pilot pentru bag-in-box și bag-in-drum pentru utilizare în aplicații de laborator / pilot, precum și pentru prelevarea de probe sterile în instalațiile industriale aseptice.

Sistem de umplere compact de mici dimensiuni și disponibil pentru pungi flexibile sterile de 1-10 litri (1 / 2-6 galoni) și 200 litri (55 de galoane) de tip bag-in-box.

 

Sistemul PTAF este destinat produselor alimentare care conțin bucăți și particule și pentru produse lichide, dense și vâscoase. De asemenea, este ideal pentru utilizarea cu produse cu aciditate scăzută (de obicei, de tipul lactatelor).

Mai multe informații

Sistem de umplere aseptică 1000L

Sistemul TAF este special conceput pentru a umple pungi de 1000 de litri (300 galoane) în containere pe paleți. De asemenea, utilizând echipamentul și accesoriile opționale adecvate, aceste unități pot fi utilizate pentru a îmbutelia:

  • bag-in-drum de 220 litri (55 de galoane).
  • Pungi de 5-20 litri (1-6 galoane).
  • 4 bag-in-drum de 220 litri (55 galoane) pe paleți.

Pungi de 240/400 litri (65/105 galoane) în cutii de carton, containere duble sau în modele speciale.

Mai multe informații

 

Sisteme de umplere non-aseptică

Astepo Grande

Sistemele de umplere non-aseptică Astepo Grande de la Alfa Laval  sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume pentru a umple pungi cu lichide precum vin, apă și alte produse conservate, sosuri dense precum maioneza și ketchup-ul, produse post mix, siropuri și uleiuri vegetale.

De asemenea , există versiuni speciale disponibile pentru setări de producție cu cerințe specifice privind standarde de igienă și nevoi specifice de flexibilitate.

Mai multe informații

Sistemele de umplere igienica Astepo

Sistemele de umplere igienica non-aseptică  Astepo de la Alfa Laval sunt utilizate pe scară largă în întreaga industrie alimentară și a produselor lactate. Acestea sunt ideale pentru ambalarea lichidelor precum lapte, lapte aromatizat, milk shake-uri și înghețate - care trebuie ținute la frigider- precum și produse dense, vâscoase (ce conțin adesea mici particule) precum ketchup-ul, maioneza și sosurile și siropurile  cu durată lungă de conservare și extractele.

Mai multe informații

Astepo Piccolo

Sistemul de umplere Piccolo este o unitate de umplere automată volumetrică, cu alimentare manuală bag-in-box, cu dispozitiv de 1 inch. Este ideal pentru utilizarea cu o gamă largă de produse de pompare - atât lichide, cât și vâscoase, produse alimentare și nealimentare.

Mai multe informații

Module Bag-in-box

Astepo Combibox

Sistemul Combibox este dotat cu un sistem de economisire a spațiului cu trei mașini într-un singur  cadru: aparat pentru producția  cutiei de carton, aparat pentru introducerea cutiilor de carton/încărcării pungilor, aparat pentru închiderea cutiilor de carton.

Mai multe informații

 

 

Compact aseptic filler 640x360jpg

CUM FUNCȚIONEAZĂ SISTEMELE BAG-IN-BOX ?


Interesați de un sistem Bag-in-Box?

Conţinut: